Voteaza:
1 vot | 5 comentarii

Ralf Schumacher a accidentat grav patru mecanici în antrenamentele DTM Zandvoort

Incident lăsat cu urmări grave la boxele echipei Mercedes în DTM. Din cauza unei neglijenţe a mecanicilor, Ralf Schumacher i-a accidentat pe patru dintre aceştia la ieşirea din pitstop.

Comentarii (5)

  • la 27.08.2012, 17:48
    Nu stiu ce se intampla la Mercedes in DTM, dar numai probleme au. La aceasta faza, e partial si vina mecanicilor, deoarece, trebuiau sa tina acel furtun pentru pistoalele hidraulice, ca sa treaca masina. Dar in acelasi timp, Ralf nu a luat un viraj mai strans pentru a se departa cat mai mult de boxa vecina.
    Oricum, cum spuneam, numai probleme la Mercedes in DTM. In cursa de ieri, Jamie Green era pe locul 3 cand a intrat la boxe, iar cand au ajuns o piulita la roata stg fata nu s-a putut desface la timp si a pierdut cateva locuri la iesirea pe pista. Din nou Jamie Green la a doua oprire in loc sa faca un timp de 3,3-3,8 sec. a stat 5,9 sec. Nu au aratat imagini asa ca nu stiu ce s-a intamplat din nou. David Coulthard (care are un sezon absolut dezastruos in DTM) a trebuit sa se opreasca dupa doar 5 metri dupa pit-stop...roata dr spate nu i-au strans-o bine mecanicii. Deci incredibil.
    Pe langa asta, Gary Paffett o pateste a 2-a oara in 3 curse cand este atins din spate si pierde controlul masinii, pierzand locuri importante. Partea buna este ca, cel putin asa mi se pare mie, este cel mai bun pilot in acest an si recupereaza exceptional locurile pierdute (Norisring - de pe primul loc pe ultimul loc si recuperare pana pe locul 4, Zadvoort - de pe locul 3 pe locul 12 si recuperate pana pe locul 6)
    +3
  • rzv
    la 27.08.2012, 21:28
    mecanicul vinovat ....sta cu spatele si tine furtunul pe spate ...ca pe sac
    +2
  • Suciu Tiberiu
    la 27.08.2012, 21:41
    Pistoale ...hidraulice?! Mai, mai...
    +1
  • Bob
    la 27.08.2012, 22:04
    Se vede clar ca mecanicul lasa furtunul prea devreme si agata in eleron vina ii apartine mecanicului reluarea spune tot
    +1
  • la 28.08.2012, 20:25
    @Suciu Tiberiu - scuze, dupa ce am scris comentariul am vazut ditamai prostia care am scris-o :), dar cum eram in timpul serviciului n-am mai stat sa corectez...mea culpa
    corect: pistoale pneumatice
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru