Comentarii (11)

  • Nico
    la 18.01.2022, 13:34
    avea si un geam deschis ... :)
    +17
  • Seriff
    la 18.01.2022, 14:01
    Superb, asta da masina, astept sa vina hipsterii eco sa bage limite de viteza pe autobahn.
    +16
  • Snow
    la 18.01.2022, 14:54
    Bogatasi cehi in excursie in Germania pt recorduri de viteza ... E safe ? Nu, e foarte periculos si pt cei in cauza si pt ceilalti participanti la trafic. Cei din masina par tata si fiu. De ce ti-ai expune copilul la asa ceva ? E moral ? Nu, daca vrei sa faci asa ceva fa-o la tine acasa, unde platesti impozite nu intr-o tara straina care te-a primit ca turist. E legal ? Deocamdata da, dar cu asemenea filme pe internet pozitia celor ce vor sa introduca limite de viteza pe autostrazile nemtesti e tot mai puternica !

    Si intrebarea principala: As vrea sa conduc un Chiron ? Desigur, oricand !
    +3
  • (*_*)
    la 18.01.2022, 15:12
    care e utilitatea??...
    un act de teribilism si nimic mai mult (deocamdata nesanctionabil la ei) pe un drum public...

    un drum incredibil de liber, o foarte rara exceptie, pentru cine a calatorit in germania si a vazut cat de incarcate sunt majoritatea drumurilor acolo.

    si totusi, liber cum era, daca ceva ar fi mers rau la viteza aia, distractia s-ar fi transformat intr-o tragedie. oare pe cei din masinile depasite i-a intrebat cineva daca sunt de acord ca unu' sa se dea cu ghiuleaua la peste 400 km/h pe langa ei? si daca au incredere in abilitatile aluia de a controla masina la viteza aia? total iresponsabil sa faci asa ceva. o pietricica sau o vrabie luata in parbriz de bugatti era suficient sa cauzeze o nenorocire pentru poate o familie cu copii din masinile alaturate sau de pe contrasens...

    din cauza unor astfel de specimene teribiliste mai mult ca sigur se vor baga taxe pe autobahn, nu din cauza hipsterilor eco... vor viteza si distractie, sa plateasca si sa mearga pe circuite, nu pe drumuri publice...deci nu asa distractie gratis si pe riscul celor care merg normal pe strada.
    +1
  • Seriff
    la 18.01.2022, 15:20
    Pe autostrazile alea se merge zilnic cu 250-300 la ora, e la ceva atat de banal incat nu intereseaza pe nimeni. Si asta se intampla de ani buni, ca e periculos? E, riscul meseriei. Si sa ai o Tesla de 600 de cai e periculos, dar totusi exista.
    +18
  • la 18.01.2022, 16:57
    Secretul vietii e ca ei stiu ceva mai bine sa se comporte pe autostrazi: fara miscari bruste, fara toparlanisme, mai discret cu inconstienta.
    +20
  • Seriff
    la 19.01.2022, 09:39
    Ala cu Bugatti macar are Bugatti, sa vezi pe Autobahn masini gen Skoda Fabia sau Ford Fiesta, tinute la blana, mergi cu 140, trec pe langa tine cu 180 de zici ca stai pe loc, orice masina au nemtii ii dau tot bordul pe autostrazile alea, dar totusi au putine accidente, la noi pe dn 1 unde se merge ca melcul sunt mai multe accidente pe luna decat au aia intr-un an pe autobahn.
    +17
  • (*_*)
    la 19.01.2022, 11:12
    @Seriff eu inteleg ce zici si da, cam asa e, cum zice si @Calingura, ei, cei care le folosesc zilnic, au experienta cu autostrazile si stiu foarte bine sa circule pe ele in siguranta, fara accidente si cu viteza mare, in mod cotidian, zilnic.

    eu pe acolo ma mentin pe la 120-140 si rareori in depasiri am atins 160, si chiar in acel moment am fost la randul meu depasit de sandero!!! care avea bine spre 180 km/h, deci punctul tau de vedere e valabil.

    problema cu cehul cu bugatti a expus-o deja bine @Snow, el a venit acolo ca turist, pentru a profita de infrastructura lor pentru distractie moca si dat in spectacol, pentru el nu era o deplasare cotidiana si oricat de capabil ar fi acel bugatti, ma tem ca cehul nu era versat pe autobahn la viteze mari ca un sofer neamt care, chiar si cu un sandero, merge in mod zilnic cu viteze de croaziera mari, chiar si 180!!!
    -8
  • Seriff
    la 19.01.2022, 11:40
    Inteleg ce spui, dar acum na, ca el probabil sunt o gramada zilnic, dar care nu posteaza pe net, care vin special sa testeze masini puternice pe autobahn, acum ce sa faca, sa ii interzica?
    Aia e, pentru aia e facuta autostrada aia.
    +12
  • @(*_*)
    la 19.01.2022, 12:28
    Experienta pe autostrada :))) wow,te tii de volan si mergi drept,mare soferie. Dar unul care are experienta pe drumuri normale facute cu piciorul la fund,drumuri pline de situatii periculoase si neprevazute? Dar unul care sta in zona de munte unde are multe curbe? Astia sunt mancati pe autostrada daca ma iau dupa tine,nu? N-au experienta pe linie dreapta :))). Iar sa mergi in Germania cu 120 cu masina cunoscand ca sunt zone cu viteza recomandata de min 130 la ora e de noaptea mintii! Experienta de autostrada:))) Asa e cand n-ai mai vazut drum drept ci numai curbe,o tii la 120 pana capeti experienta!
    +8
  • @12:28
    la 20.01.2022, 10:56
    nu ai inteles nimic, dar nu e nicio problema.
    macar daca taceai, filozof ramaneai... asa doar ti-ai expus ignoranta si faptul ca nu ai experienta cu autostrada.

    si da, unul care are experienta doar pe drumuri cu situatii periculoase si neprevazute, va fi praf in traficul de autostrada, mai mult va incurca pe ceilalti, pentru ca pe autostrada, cel putin pe autobahn, nu exista nimic neprevazut, acolo totul este prevazut de fiecare in parte, pentru fiecare de langa el. tu n-ai de unde sa stii de-astea, n-ai nici macar conceptul
    -5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru