Voteaza:
2 voturi | 2 comentarii

BMW explică adevărata semnificaţie a siglei sale

Credeai că sigla BMW simbolizează elicea unui avion când străbate cerul? Kai Jacobsen, istoric la BMW Group, explică adevărata însemnătate a celebrului logo din Munchen.

Comentarii (2)

  • la 05.08.2011, 15:41
    Foarte frumos. Cum ziceam si in alte articole, BMW, MERCEDES si inca cateva marci, au o istorie grea in spate, ce nu poate fi luata, prin aparitia unor modele noi concurente.
    +8
  • cris
    la 05.08.2011, 20:14
    Rudolf Christian Karl Diesel si Nikolaus August Otto apartin unei singure natii. Primul sistem de siguranta(centura) a fost creata de Nils Bohlin(suedez), si apoi airbag-ul de catre un american. Cand nemtii faceau masini altii inca se duelau cu sabiile sau trageau cu arcul sau pictau boabe de orez. Sunt prea multi copiatori care vand si ei obiecte artizanale ambalate frumos, cochete, lucioase care fura ochiul si mintile multora slabi de ingeri ! Sunt multi care fac sabii adevarate, parfumuri splendide, sampanii excelente, haine de lux, gadget-uri mai mult sau mai putin folositoare, dar putini fac masini. Intr-o lume copy-paste falsuri sunt la tot pasul frumos ambalate si cu o intreaga armata de marketing,media care sa le vanda ! Mare atentie la ce dati banii vostri munciti...poate ar trebui sa nu fiti snobi si sa vedeti istoria unei marci inainte de a va arunca sa o achizitionati !
    +7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru