Voteaza:
7 voturi | 11 comentarii

Volker Strycek, şeful diviziei OPC, prezintă cel mai sportiv Astra din istorie

Volker Strycek, fost pilot DTM şi şef al Centrului de Performanţă Opel, ne prezintă calităţile lui Astra OPC, cea mai puternică versiune a compactei din Ruesselsheim.

Comentarii (11)

  • la 27.05.2013, 14:50
    O masina foarte reusita din toate punctele de vedere. Aproape au reusit ceea ce au vrut si declarant si anume sa ia locult Megane RS ca si cel mai bun hot hatch. Singura problema este ca este cu doua degete inca sub Megane dar problema mai mare e ca RS este la schimbare de generatii si daca vor aduce imbunatatiri la noua generatie , atunci distanta se va mari din nou. Dar, una peste alta, o masina frumoasa cu performante foarte bune.
    -2
  • OPC FAN
    la 27.05.2013, 18:36
    Subscriu si mai mult decat atat, pana si Jeremy Clarkson un renumit hater-Opel a spus ca Astra OPC este cel mai bun hot hatch la ora actuala , chiar nu mi venea sa cred cand am vazut episodul :D...insa Megane-ul cum spui si tu poate fi din nou nr.1 cu noua generatie sau o poate zbarci cum se intampla cu noua generatie Clio RS...vom vedea ce va fi , pana una alta OPC SI RS sunt doua hot hatch uri formidabile :)
    -15
  • RedBull
    la 27.05.2013, 23:40
    Uitati aici cel mai tare hot-hatch compact :

    http://www.automarket.ro/stiri/renault-megane-rs-rb8-o-editie-speciala-pentru-titlul-red-bull-din-51170.html
    +14
  • @Alpine77
    la 28.05.2013, 00:13
    Eu zic sa urmaresti imaginile astea inainte sa dai verdicte atat de categorice. Adevarul e ca Megane RS ramane liderul segmentului.

    http://www.youtube.com/watch?v=izCoSemS_qo

    Chiar si germanii de la Autobild o spun: Megane e superior unei Astra Opc.

    http://www.youtube.com/watch?v=wp-5zvaQ2cE

    "Concluzia redactorului:
    Megane RS este un model surprinzator. Daca inainte de test nu ii dadeam prea multe sanse in fata Astrei OPC, pe pista de curse ne-am entuziasmat imediat. El este foarte precis in viraje, are un comportament neutru si este foarte rapid. Reglajul ferm al trenului de rulare merita daca ai un circuit la indemana. Pe de alta parte, Astra OPC este diferita din acest punct de vedere pentru ca stie sa ruleze foarte confortabil, fiind foarte usor de utilizat in conditii cotidiene, desi este foarte rapida si pe circuit. In schimb, nu reuseste sa ne convinga pe deplin la rulare pentru ca nu transmite la fel de bine tot ceea ce se intampla la limita. Astra OPC pare ca un tata cuminte, care la sfarsit de saptamana isi face de cap, dar nu devine un adevarat „leu” al petrecerii."
    +15
  • RedBull
    la 28.05.2013, 01:04
    Intr-un comparativ facut de celebrul jurnalist Chris Harris intre Megane RS, Astra OPC si Focus ST, Astra a iesit pe ultimul loc ! Concluzia lui de la final e mai mult decat elocventa:

    "If you want the ultimate sharp front-wheel drive experience you have to go for the Megane RS. It's just exceptional ! "
    +13
  • asa ziceam si eu :))))
    la 28.05.2013, 12:57
    bineinteles ca fanii reno nu puteau sa se abtina sa polueze, pardon, populeze un subiect despre alta marca decat ferarri-ul lor printre oameni :))).....bine ma, e mai buna a voastra , de fapt e mai buna si ca un M6 Hurricane ...sper ca acum puteti dormi linistiti :)
    -10
  • Mihai
    la 28.05.2013, 13:55
    Eu nu vad nicio exagerare. Singura exagerare e in randul invidiosilor. Nu vad de ce primii doi comentatori declara OPC-ul etalonul segmentului, cand toata presa de specialitate vuieste altceva ce ii contrazice.

    De ce sa alteram realitatea ?
    +9
  • la 28.05.2013, 15:33
    @@Alpine- Se pare ca nu ai citit atent ceea ce am scris ori nu m-am exprimat eu correct. Am spus ca Astra OPC este o masina reusita care a incercat (au declarant clar ca ataca direct Megane RS) sa devina etalonul clasei si APROAPE a reusit. Megane este etalonul clasei cel putin din punct de vedere dinamic. Datorita faptului ca este totusi o masina conceputa mai demult, lucrul acesta se vede putin in comparative cu Astra care pare un pic mai "fresh" ca sa ma exprim asa. Asa ca nu vad unde am spus ca Astra e mai buna, dar nu poti sa nu vezi niste progrese evidente. Desi sunt fan Renault cred ca Astra e o masina reusita singura care se apropie de Megane. Si faptul ca e conceputa cativa ani mai tarziu o ajuta sa micsoreze distanta.
    @RedBull-exact asta am spus si eu
    @asa ziceam si eu-motivul pentru care am adus Megane in discutie este strict pentru faptul ca Strycek a spus ca obiectivul Astra OPC este sa detroneze Megane.
    @Mihai-citeste atent ceea ce am scris in primul comentariu.
    +10
  • :)
    la 28.05.2013, 15:59
    "si anume sa ia locult Megane RS ca si cel mai bun hot hatch" Cred ca te-ai exprimat gresit :)
    +1
  • inexorabil
    la 29.05.2013, 00:07
    Mie mi se perinda zilnic un OPC pe sub nas. Intr-adevar, @Alpine77, nu este jupan in breasla (dar si el "musca" asfaltul, caci cifrele sunt impresionante), insa, cel putin dpdv estetic, a fost conceput cu gust si rafinament. Cand vor sa faca senzatie cei de la Opel, chiar reusesc! Dar marca, per ansamblu, tot in coma agonizeaza. Sa urmarim indeaproape ce mare branza vor face cu pomana de 4 miliarde de euro de la grangurii GM. Cica vor investi in noi motoare si noi modele. Sau isi vor pregati terenul pentru simbioza cu PSA? Hoffentlich nicht!
    0
  • ASTRA OPC IS THE BEST - JEREMY
    la 30.05.2013, 22:25
    megane este etalonul clasei pe circuit..(.unde oricum astra opc este mai rapida ) doar ca feedback - directia este mai precisa decat la astra...in rest astra este peste megane la toate capitolele...ca anumiti jurnalisti au anumite afinitati pentru megane asta e alta poveste...nu inteleg cum o masina care bate megane ul pe circuit nu iese pe primul loc /
    https://www.youtube.com/watch?v=K-CCVatKXug
    VA SPUNE CEVA : "EVEN MORE GRIP THEN THE MEGANE" ? PLUS O SECUNDA MAI RAPID PE CIRCUIT ? SE PARE CA NU MAI AVETI CUM SA VA LAUDATI ATAT :)) MDA... are multe capitole superioare astra :) dar nu pot sa va cer sa recunoasteti asta JUST LOOK https://www.youtube.com/watch?v=PErKLbB4NW4
    0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru