Voteaza:
4 voturi | 3 comentarii

Audi ironizează pelicula Fifty Shades of Grey în noua sa reclamă

Actriţa Vanessa Bayer a ironizat pentru Audi o scenă din lift din filul Fifty Shades of Grey. Clipul este amuzant şi pentru cei care nu sunt la curent cu subiectul peliculei.

Comentarii (3)

  • la 06.02.2015, 16:22
    @CCT pardon CGC..cu bai sa vb cu baietii tai de la bloc cu care spargi seminte si bei alcool ieftin da?? nu am avut si nu o sa ma pisicuta!! ti-am jignit cumva a4 tau din 2000?sarbatori fericite!!
    -4
  • la 06.02.2015, 18:45
    Prietene pentru tine am un singur cuvant in vocabular si anume cuvantul "prost". Si il repet deoarece, dupa cum spune o vorba din popor "prostul nu este prost destul daca nu este si fudul". Exact asa ca tine. Realizarile, experienta si statutul meu social nu te privesc, dar tu esti prea "mic" ca se te poti ocupa si cu altceva. Iti recomand doar sa te odihnesti pentru ca mai sunt cateva ore pana cand va incepe emisiunea lui capatos si trebuie sa fii suficient de odihnit ca sa-ti poti cultiva prostia. Din punctul meu de vedere discutia este incheiata.
    +2
  • la 07.02.2015, 03:18
    ai grija cnd te duci acasa pe unde mergi!! succesc!se pot identifica multe prin ip tau cu care tastezi!
    -5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru