Voteaza:
0 voturi | 7 comentarii

"Ce vezi dacă închizi ochii?" - Reclamă inteligentă de la BMW

Agenţia de creaţie a celor de la BMW a realizat un spot interesant şi cu totul diferit faţă de ceea ce obişnuim să vedem în mod normal.

Comentarii (7)

  • la 20.12.2010, 16:06
    Opinie...
    Original. Specific BMW. Deschideti ochii!
    -
  • Esan
    la 20.12.2010, 23:32
    Acum inchideti ochii si redeschide-i! Ce vezi? Audi?! Aoleu, nu mai e nicio speranta pt tine!
    -
  • la 21.12.2010, 09:47
    ....
    Mda, doar au avut curajul sa zica cum functioneaza. Sunt sigur ca tehnica se foloseste si de altiii...probabil si de cei cu hartia igienica. Tv fucks up your mind!!!
    -
  • la 21.12.2010, 16:07
    foarte tare frate
    -
  • adi
    la 21.12.2010, 18:53
    Chestia asta cu mesaje subliminale se foleseste foarte des. BMW isi vinde acum masinile datorita lor. Macar ei au avut curajul sa recunoasca. E ca si cum incetul cu incetul admit si ei ca fac masini din MARKETING.
    -
  • nu inteleg
    la 21.12.2010, 21:13
    bai frate
    pentru esan bai frate nu pot sa inteleg de ce la fiecare pagina de comentarii se gasessc fani bmw sa comenteze de audi. nu v-as vedea sa comentati de ce a mai scos nou bmw sau cu ce se mai lauda. nu doar "AUDI niciodata nu o sa fie la nivelul asta" Audi niciodata ....audi nu va fi.. :))) de unde si pana unde si pe ce criterii.justificati macar ,argumentati.chiar asa mare oftica e? :)) daca n-ar fi atat de buni nu v-ati mai oftica atat..pe bune.da stiti ca sunt "acolo langa" si incercati voi sa o faceti sa pare ca nu e asa. hai sa fim seriosi in 2010-2011 deja la acest nivel de masini nu prea mai exista difrente decat de gust. Si nu nu imi place audi. SI NICI BMW. cat despre reclama frumoasa. PS: am uitat penibila vorba de la care imi vine sa vomit. BMW e BMW :)) si dacia e dacie . ca sa nu mai zic ca sa simtiti ce va laudati voi senzatii fun si nu stiu ce v-ar trebui si voua niste motoare mai capabile pe bmw-urile voastre cu maxim 100-170 cp.diesel . sincer il voi respecta pe unul cu un M3 sau macar 330i sa-mi spuna ca e super "fun" dar unul dala nu are "textele" voastre. deci visati in continuare la funul si bmwul vostru. Inchideti ochii . :))
    -
  • la 21.12.2010, 22:38
    @nu inteleg
    Poate ca sunt cel mai infocat fan BMW de pe acest site si am purtat "batalii" indelungate pe tema asta, dar nu pot sa nu fiu de acord cu comment-ul de mai sus.Omul are perfecta dreptate, cu o singura exceptie si anume: poti avea "fun" si intr-o masina de 50 de cai, deci daca ai un bmw sau audi sub 300 de cai nu cred ca nu ai dreptul la o opinie sau ca masina nu poate fi distractiva.

    Sarbatori diferite.
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru