Voteaza:
12 voturi | 11 comentarii

Reclamă cu iz de Mission Impossible pentru Infiniti Q50

Infiniti loveşte în tipologia mărcilor germane premium în cel mai recent spot publicitar dedicat pieţei din Statele Unite. Acesta vine cu un aer SF interesant.

Comentarii (11)

  • mda
    la 06.09.2013, 19:26
    E grav cand te poti face remarcat doar pe spatele altor marci. In plus designul acestui Q50 pare ciudat. O grila initial rectangulara adaptata unei masini cu mai multe curbe decat Oana Roman. Ca sa nu mai vorbim de spatele gen Chrysler anii 90.
    -16
  • la 06.09.2013, 19:35
    O reclama amuzanta si de asemenea buna. Pe langa asemenea masini!
    +1
  • John
    la 06.09.2013, 20:41
    Superba masina !
    +20
  • Adrian
    la 06.09.2013, 23:40
    Sunt sigur ca se ridica la nivelul concurentei de la Audi, BMW si Mercedes. Poate ca o si depaseste la anumite capitole....testele comparative vor dovedi unde se claseaza masina asta. La egalitate cu cele nemtesti, peste sau sub ele.
    Daca ar fi sa aleg o berlina de clasa medie, sigur ar fi acest Infiniti. BMW 3 merita luat touring la fel si A4 (de preferat Allroad). C class mi se pare o masina slabuta ca materiale si urata. Sper ca noul model sa rezolve problemele actualei generatii.
    +3
  • la 07.09.2013, 19:03
    Imi place ideea clipului, dar mi se pare amuzant ca japonezii critica "robotizarea" oamenilor, tocmai ei:).
    -8
  • dan._grc
    la 07.09.2013, 20:09
    Am uitat sa precizez faptul ca urasc acest brand prin diferitul fapt ca este chinezesc..........pardon japonez. Am o antipatie fata de ei, mai ales cand vine vorba de BMW. Deci BMW nu Infiniti.......BMW are motoare cu 15 turbine, Infiniti NU. BMW are motoare Twin Scrool, Infiniti NU. BMW are probleme mecanice cu ciulasa, Infiniti NU. Deci asta este motivul prin care ii iubesc eu pe nemtii, fiindca ai inventat totul ; aerul, planeta, ploaia, Craciunul, Sarbatorile Pascale, samd.
    -9
  • dan._grc
    la 07.09.2013, 20:11
    (chi)ulasa * ....scuza-ti dar sunt putin ' desconspirat' la minte.
    -7
  • Robert_444
    la 08.09.2013, 00:40
    Si sa nu uit, de fapt eu nu urasc marcile germane, nici macar fan Toyota nu sunt, dar sunt atat de trist si de penibil in realitate incat borasc in spatiul virtual, doar asa supravietuiesc, acum nici pe site-ul basarabean nu mai sunt ce-am fost, sunt cel mai "apreciat" de acolo, nu stiu unde sa ma mai duc, m-am plictisit de atatea nick-uri si conturi, o sa ma urc in Pajero meu obosit si-o sa ma duc unde voi fi apreciat, adica la un spital pt personae cu grave problem psihice, sper sa ma primeasca, urati-mi success.
    -2
  • dan._grc
    la 08.09.2013, 01:39
    Macar Pajero tau obosit domnule Robert are abilitati mult mai multe decat are SH-ul meu turmentat si DESCONSPIRAT de mecanicii de CARTIER ca ar avea multe BUBE la Real Subframe, Nikasil, chiulasa, distributie, samd. Nu mai zic de celebra DESCONSPIRATIE la supapa de evacuare si EGR......trist si penibil ma simt in realitate cu asa ceva intr-adevar.

    Dar eu merg inainte si privesc catre rasarit, si ma intreb cum de Pajero tau din Tara Soarelui Rasare '' desi de teren '' este mai fiabil si mai robust decat trocariciul meu care tipic, a mers numai pe asfalt fata de drumurile forestiere si toate greutatile care le-a intampinat propria ta masina. Ahaa, acum chiar am inceput sa rumeg niste idei ( SPER ) si imi dau seama ca ce a spus un user vechi de pe aici cu '' finantistii '' si coardele trase de acestia era cumplit de adevarat, dar ce sa vezi , orgoliul meu care are ansamblul unei legaturi de morcovi cu acele inflorituri care se revarsa ca si frustrarea din mine a negat acest fapt .
    -6
  • la 09.09.2013, 20:17
    Mare este gradina lui Dumnezeu
    +3
  • Cineva
    la 09.09.2013, 22:13
    @dan_grc

    N-ai inteles !

    Nu critica robotizarea, ci uniformitatea !!
    +8

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru