Voteaza:
5 voturi | 7 comentarii

Geamul lateral, transformat în tabletă PC de Toyota

Toyota şi Interaction Institute of Design din Copenhaga au dezvoltat un prototip de geam lateral interactiv care i-ar ajuta pe copii într-un mod constructiv să îşi petreacă timpul în maşină.

Comentarii (7)

  • Mircea
    la 24.06.2011, 11:55
    Naspa ...reclama stupida , este totul fake in reclama
    -8
  • GTR
    la 24.06.2011, 14:29
    Mai cap de bour, este prezentata o idee, nu o realitate. Tehnologia este posibila, nu este nici o mare minune, doar o idee f. buna.
    +8
  • zarnesteanu
    la 24.06.2011, 15:15
    Genial! Alta "inventie" marca taiota!

    Dupa ani de zile de stat intors spre dreapta sau spre stanga, copii se vor dezvolta cum nu se poate mai bine. Clienti siguri pentru chiropractors! In plus, vor fi foarte cuminti, odihniti si binedispusi dupa ce vor petrece ore in sir concentrati la porcariile de pe geam in timp ce peisajul se deruleaza pe fundal.

    Deasemeni si soferul va fi foarte incantat de faptul ca ceva se misca mereu pe geam de cate ori verifica unghiul mort. In fractiunea aia de secunda o sa poata distinge sigur daca e doar jocul copilului sau un automobil/biciclist/ motociclist.

    Ca intotdeauna, nu pot decat sa zambesc. la ideile japoneze cand vin din ograda proprie.
    +1
  • qwer
    la 24.06.2011, 15:47
    imi place mult posibilitaea de zoom....la noi zoomul pe gunoiale de pe glia romaneasca o sa fie foarte interactiv
    +5
  • la 24.06.2011, 16:21
    ideea este extraordinara.......insa demonstratia din clip este de 2 lei.....
    'Cineva' zicea la un moment dat k masinile Toyota sunt plictisitiare.....si de ce sa mai murdaresti geamu cand poti folosi ipad-ul personal.....
    -2
  • la 24.06.2011, 16:54
    mult mai jMeKeRa prezentarea ideii cu parbrizul interactiv ... macar aia nu arata a fake ordinar de editare video banala...

    ceea ce este interesant este ca tehnologia exista deja ... doar ca nu are nimeni interesul de a o pune in practica . . . "proffit margins" este singurul lucru pus in practica in industria auto din pacate :)
    -1
  • DA..
    la 24.06.2011, 18:40
    In felul asta, pe langa faptul ca sunt prostiti destul de Tv, nici n-o sa mai stie sa distinga bine lumea virtuala de realitate, saracii copii.
    +4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru