Voteaza:
1 vot | 8 comentarii

Americanii testează conceptul Audi Quattro

Jurnaliştii publicaţiei americane MotorTrend au avut ocazia de a testa pentru scurt timp conceptul Audi Quattro, expus în premieră mondială în toamna acestui an la Salonul de la Paris.

Comentarii (8)

  • titi
    la 21.12.2010, 20:02
    Este un A5 cu spate beton si fata neinteresanta, oricum aduce a R8 asa ca nu este ceva nou.
    -1
  • prosop
    la 21.12.2010, 20:52
    @titi
    A5 zici tu? Pai tu stii ce e ala un concept? N-are nicio treaba cu masiniile de serie, nu imparte platforme. De aia costa 5 milioane, desi solicitat la maxim ar incepe sa crape, ca orice concept.
    Si ce are in comun cu R8? Grila fata? Buna dimineata, aia e imaginea de marca a tuturor Audi-urilor!
    +1
  • gelu
    la 21.12.2010, 21:39
    si mie mi se pare spatele beton. Liniile alea orizontale, simple si clare. Parca e arhitectura si nu design auto. Fata e ...neinteresanta. Daca inspiratia venit de la Quattro puteau sa caute ceva mai patratos si pentru zona frontala. Cred ca dimensiunea exagerata a grilei radioatorului numai este imagine de marca ci o incercare nefericita de a epata cu orice pret.

    Deatfel supradimensionarea radiatorului este regula generala. Sper ca cest trend sa dispara in cativa ani.
    +1
  • ha ha ha
    la 22.12.2010, 09:37
    Zici ca are schimbator de raba.
    +1
  • gelu
    la 22.12.2010, 11:33
    ai fost pe o raba?
    schimbatorul este identic cu cel de pe quatro original
    +1
  • dst
    la 22.12.2010, 12:51
    Q30
    Masina este construita pe o platforma scurtata de RS5 cu quattro si Torque Vectoring, cuplate la un motor de 2.5 Turbo de 408 cai. Cat despre desing, nu e nimic in comun cu alte Audi si doar se inspira din Quattro, asa ca de ce ar arata la fel?
    Lasand toate astea deoparte, oricaruia dintre noi ne-ar placea una, asa ca sa speram ca o sa fie construita! :)
    +1
  • Mihai
    la 22.12.2010, 23:09
    Americanii testează conceptul Audi Quattro
    Si unde e testul ce iau testat directia si rezistenta la razele solare ce e cu titlul asta total aiurea asa se testeaza o masina au facut o faleza pe la munte au testato la maxim am mai vazut un titlu de genul asta la voi fratilor revenitiva si mai invatati ce inseamna sa testezi o masina, nu ma refeream la urcatul pe elevator si verificatul uleiuliu nu la genul asta de masina o iau ma plimb putin pe serpentine si gata am testat un audi concept car super hai sa testam si loganul tot asa ies amandoua la fel in teste si mai scriem viteza maxima atinsa in test 50 km la ora cauciuc ars zero frana de mana nefolosita 4X4 degeaba la 30 la ora in curbe lejere cand scoate untul din masina aia atunci sa imi scrieti mie ca au testat.
    +1
  • la 27.12.2010, 21:23
    avand in vedere ca a atras multa atentie si e urmasa a legendei , sigur nu va ramane doar concept . cei drept nu va costa atat
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru