Voteaza:
16 voturi | 15 comentarii

AutoExpress testează în off-road Dacia Duster

Abia lansat pe piaţa din Marea Britanie, Dacia Duster se bucură deja de atenţia publicaţiei britanice AutoExpress. Jurnaliştii au vrut să vadă cum se descurcă modelul românesc în off-road şi l-au supus la câteva provocări.

Comentarii (15)

  • gelu
    la 09.08.2012, 10:51
    in afara de "no bad" ati inteles (mai bine spus, ati auzit) ce a spus Dale?
    +10
  • auto_fan
    la 09.08.2012, 12:16
    Puteau s-o puna in valoare mai bine de atat.
    +10
  • gelu
    la 09.08.2012, 14:37
    era pe aici pe undeva o transcriere..nu era corecta?

    da, o puteau pune in valoare mai bine. Aaaa
    mai bine de atat? A mers si a trecut pe oriunde au fost off-road-erele pure. Un filmulet mai spectaculos ar fi fost mai bine, dar pana la urma pentru cel mai ieftin 4x4 de pe piata UK..... Q.E.D.!
    +7
  • la 09.08.2012, 15:05
    Ala cu "not bad" a fost bulangiu. Dupa ce ca venea dupa fiecare groapa cu apa sa intrebe daca este "ok" si dupa ce Duster-ul a trecut fara probleme de traseul impus de el, ce mai vroia? Defapt stiu ce vroia, ar fi vrut sa fie produsa in UK. Ma rog, filmarea si scenariul a lasat de dorit, insa este clar ca Duster va avea succes!
    +12
  • catalin
    la 09.08.2012, 15:45
    tipic britanic, daca nu e facut de ei, nu e bun deloc. faptul ca a zis "not bad" arata ca e buna, altfel o desfiintau din metru in metru pe parcursul traseului.
    iata ca se poate sa producem ceva care merita atentia pietelor mature si a clientilor cu ceva cunostinte.
    de acord cu c-g-c, filmare si scenariul lasa mult de dorit, parca sunt realizate de un proaspat posesor curios de duster, nu de o publicatie auto.
    +12
  • eu
    la 09.08.2012, 17:35
    Sa numai zicem ca testul s-a facut cu cauciucuri all seazon pe duster si pe celelalte masini erau de offroad.
    Singurul minus pe care personal i-l gasesc lui Duster ca si 4x4 este lipsa reductorului, in rest jos palaria.
    +13
  • cat de multa masina
    la 09.08.2012, 18:48
    va asteptati sa primiti pentru 9000 de lire? Dusterul nu se va compara niciodata cu Land Rover, Land Cruiser sau Patrol, nici la pret nici la performante. Pe scurt "not bad".
    +3
  • gik
    la 09.08.2012, 19:48
    Britanicii sunt in general mai temperati in declaratii, asa ca acel not bad e echivalentul unui bine.Sa fim multumiti,e un produs decent care sigur se va vinde bine si pe afara.
    +5
  • Rares
    la 09.08.2012, 20:33
    Tipic englezesc - toate sunt proaste, doar ale lor sunt bune. Testeaza Duster-ul cu 2 super masini care aveau si anvelope speciale. Astia sunt prosti si idioti.
    Cred ca nu au putut sa ingroape masina ca daca reuseau ,mama mama ce mai era la gura lor.
    Englezi prostii si idioti ce sunt.
    +5
  • gelu
    la 09.08.2012, 22:13
    cateodata nu va pot intelege....asocierea cu cele 2 of-roadere NU E INTAMPLATOARE. Dimpotriva, Duster si-a facut datoria. Si asta s-a incercat a se demonstra.

    Atitudinea a fost cat se poate de ok. Usor suspicioasa, Dusterul este un model nou pe piata UK. Nu cadem in fund doar ca scrie pe ca e 4x4. Ei nu sunt romani sa ramana cu dejtu'n gura de uimire. Au o traditie auto si totul este trecut prin filtrul mintii iar Rover (marca nationala) e o referinta. Poate ca multi dintre voi (Rares) nu stiti cam cum a fost primit Skoda in 2003. Dealtfel de unde pana mea ati inteles ca ar fi spus ca sunt proaste ca ale lor sunt bune. Numai nascociti.....

    Romanul ori isi taie craca de sub picioare si-i pute tot ce se face in tara asta, declarand ca ca germanele, japonezele, americanele, etc nimic nu mai e bun, ori o face pe victima cand este luat la bani marunti.

    PS cacofonia nu e intamplatoare
    +4
  • @@@
    la 10.08.2012, 00:41
    unde este offroad ul de fapt ! cred ca asta lipseste din filmul asta jalnic...
    +1
  • @gelu
    la 10.08.2012, 08:54
    Problema nu este ca sunt ei suspiciosi. N-au decat sa fie, doar e model nou pe piata cum bine zici.
    Sincer nu ma deranjeaza asa mult atitudinea sau comentariile mai retinute, tipic englezesti.

    Problema e modul si conditiile in care s-a facut testul asta.
    Nu cred ca a zis nimeni ca daca scrie 4x4 cade toata lumea in fund. Dar masina asta, oricat de dacie e ea la interior/exterior ,are niste capabilitati offroad suprinzator de bune pentru fisa ei tehnica. Capabilitatile 4x4 sunt date de o echipare corecta si ma refer aici cat se poate de clar la anvelopele folosite. Pai daca vrei sa faci test offroad e jenant sa te apuci sa testezi cu cauciurile all seazon.

    In fine, se pare ca si asa s-a comportat ok masina. Dupa cum spuneam singurul minus (destul de clar) este lipsa reductorului. Cu acel reductor ar fi trecut mult mai facil peste 'obstacole' chiar si cu anvelopele all season.
    +2
  • la 10.08.2012, 12:13
    Acum, sa nu fim nici noi naivi... amsina aia nu era o masina cumparata sa faca ce vor din ea, era de la o reprezentanta si probabil ca aia vor sa o mai aiba pentru drive-teste si si/sau show room si mai mult ca sigur ca le-au zis sa nu fie chiar asa temerari... ca altfel putea sa faca ca aici http://www.youtube.com/watch?v=PvLQNdB3-Kw
    +1
  • Greenlaning
    la 10.08.2012, 13:57
    Este o mare diferenta intre Greenlaning si Off-Roading. Uite care e definitia oficiala:

    Greenlaning (or two-tracking) is one of the least extreme categories. It is generally suitable for any four-wheel-drive vehicle, even with factory tires and equipment. The term greenlane refers to the fact that the routes are predominantly along unsurfaced tracks, forest tracks, or older roadways that may have fallen into disuse. For a lot of greenlaners the main emphasis is on enjoying the countryside and accessing areas that may be seldom traveled by motor vehicles, rather than exploring the performance of their vehicle.

    Deci testul a fost regizat special pentru Dacia nu invers.

    Pe de alta parte, in UK ieftin si bun sunt concepte opuse in gandirea pragmatica a localnicilor, deci daca pana la sfarsitul reportajului nu ai fost impresionat de performate (orice Jimy poate sa faca asta) repoterul a insistat pe pret.
    +2
  • Xen
    la 10.08.2012, 22:08
    "Not Bad"??? eu zic ca s-a descurcat foarte bine tinand cont ca nu are motor de 2.4, nici reductor, nici diferential blocabil central, nici garda la sol si nici anvelope de noroi , plus alte modificari pe care le aveau acele doua Defender-uri..... plus anii de experienta in autovehicule 4x4 pe care ii au cei de la Land Rover.
    +3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru