Voteaza:
1 vot | 6 comentarii

Chevrolet îşi testează transmisiile manuale inspiraţi de "liniuţele" din anii 1960

Inspiraţi de "liniuţele" pe care le făceau şoferii în era musclecar-urilor, cei de la GM îşi testează şi acum maşinile sport simulând mini-curse între semafoare şi alte tipuri de condus abuziv.

Comentarii (6)

  • la 12.08.2011, 18:13
    Nimic nu se compara cu o cutie manuala!
    Cutia automata este frumoasa pe o masina gen S-CLASS, in rest...
    +7
  • ass
    la 12.08.2011, 19:46
    in sfarsit unul care stie ce spune...
    +4
  • grigore
    la 13.08.2011, 15:08
    @ScorpionVAG

    Ce vorbesti?... Cutiile automate is cele mai bune, mai ales daca is hidramate. Schimba mai repede, consuma mai putin...mai ieftine ca intretinere...
    -3
  • mrmod
    la 14.08.2011, 22:25
    @all
    Pentru o masina sport: Secventiala (manuala cu ambreiaj automat)
    Pentru orice alta masina: Automata.
    Ma fac sa rad unii cand spun ca vor cutie manuala pentru sportivitate.. cand ei merg ca melcul sa nu consume un strop in plus de benzina. Hai sa o ardem si noi ECO nu? Eficicienta este intradevar un criteriu de performanta dar ma enerveaza ipocrizia.
    +1
  • mrmod
    la 14.08.2011, 22:31
    Inca ceva: ma enerveaza faza asta care o tot aduc in discutie tot felul de persoane: "liniute".
    Vezi doamne orice masina mai puternica decat amarata de Dacia de 80 de cai a respectivei persoana este pentru liniute.Mari prostii va mai ies din gura. Vezi doamne masinile de WRC si F1 sunt puternice pentru liniute. Vezi doamne toate sistemele de control al tractiunii si stabilitatii si in general ECU sunt tot la fel pentru liniute.
    Va rog foarte frumos sa va lasati de invartitul lingurii in mamaliga si inventarea a tot felul de porcarii cand ceva nu va convine voua. (pentru ca nu vi-l puteti permite).
    -
  • zarnesteanu
    la 15.08.2011, 03:25
    Unde-i gugustiucul ala care se plangea ca a inchiriat un Camaro puturos, ca i s-a stricat portbagajul cand a incercat sa care echipament industrial ,etc. ?
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru