Voteaza:
7 voturi | 6 comentarii

De ce nu este Maserati Ghibli la fel de bun ca rivalii săi germani

Pe Mat Watson îl cunoaşteţi ca fiind unul dintre cei mai buni jurnalişti auto britanici şi unul dintre experţii AutoExpress. Motiv pentru care impresiile sale despre noul Maserati Ghibli nu pot fi trecute aşa uşor cu vederea.

Comentarii (6)

  • HECTOR
    la 04.04.2014, 15:59
    apropos de...,, impresiile sale despre noul Maserati Ghibli nu pot fi trecute aşa uşor cu vederea.,,in cazul meu trecerea peste impresiile sale sunt retinute doar de un singur spect: lipsa banilor...iar cand ai bani cu nemiluita impresiile unora sunt irelevante...nu cunosc engleza dar....nu stiu de ce ...paraca nici nu-s curios de ce zice.
    +1
  • vianu
    la 04.04.2014, 16:59
    @HECTOR

    eu sunt intr-o postura usor diferita de a ta. Stiu engleza dar pentru ca nu am vrut sa ma las influentat de eventualele inflexiuni ale vocii acestui "unuia" am dat pe "sailant" si am preferat sa ii citesc pe buze.

    Pot sa-ti zic , cu mana pe inima, ca omu vorbeste numa' de bine de masina in privinta handling-ului, feeling-ului, etc. E mai putin multumit de sunetul motorului, dar este impresionat de dimensiunea portbagajului si de faptul ca in spate intra 5 persoane lejer. Iar selectorul/schimbator de viteze e top-notch in materie.

    Adevarul e ca nici un individ cu banutii necesari nu-l asculta pe asta....dar pentru muritorii de rand o parere avizata (adica a unuia care se da cu mai multe masini decat majoritatea) ofera o idee despre diferentele dintre big-boys.
    -3
  • mm
    la 04.04.2014, 21:28
    armata teutona in actiune
    +1
  • la 05.04.2014, 09:44
    @vianu, nu stiu cata engleza stii tu, sau cat de bine citesti pe buze, dar crede-ma cand iti spun ca ai inteles exact opusul a ceea ce spune baiatul asta. Tipul a criticat ferm directia care este inadmisibil de artificiala pentru o masina cu asa traditii sportive, schimbatorul de viteze care este imprecis, si franele care sunt prost dozate. Interiorul nu se ridica la nivelul competitiei germane pentru ca materialele nu sunt la acelasi nivel, spatiul din spate este meschin pentru o masina din clasa sa, iar portbajul, desi are acelasi volum ca bmw seria 5, datorita deschiderii mici este mult sub concurenta germana din pct de vedere al practicabilitatii.
    A laudat in schimb designul exterior, faptul ca are un motor ferrari si sunetul motorului pe benzina care este deosebit, sunet pe care nu o sa-l gasesti la concurenta germana.
    +8
  • @ C-G-C
    la 05.04.2014, 14:44
    Ai dreptate ! Chiar si italienii de la Quattroruote au criticat calitatea asamblarii interiorului lui Ghibli ( materialele fiind cu mici exceptii de foarte buna calitate ) ceea ce este inadmisibil la pretul cerut de Maserati . Directia artficiala si confortul foarte slab al suspensiei a fost criticat si de revistele americane care au argumentat ca M5 este mult mai confortabil decat un Ghibli .
    +3
  • vianu
    la 05.04.2014, 23:13
    @C-G-C

    credeam ca era EVIDENT ca am glumit :)

    cum dracu sa ajung sa sustin ca prefer sa ii citesc pe buze si culmea....nimerind totul pe dos?

    trebuia sa fi scris la sfarsit ca am facut bascalie??? :D Doamne....
    +4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru