Voteaza:
3 voturi | 4 comentarii

Jay Leno ne prezintă legendarul model Lamborghini Diablo din 1991

Jay Leno ne prezintă un supercar legendar: celebrul Lamborghini Diablo din 1991. Diablo foloseşte un propulsor V12 de 5.7 litri ce produce 499 CP.

Comentarii (4)

  • la 08.05.2014, 22:00
    Masina de colectie pt. oamenii ca el :)
    +4
  • la 10.05.2014, 04:02
    Cu riscul de a deveni plictisitor, totusi am s-o zic si pe-asta.

    La mine in sat e unul care are un Diablo decapotabil si de cate ori da caldura, am norocul macar odata pe vara sa-l prind pe strada. Ce m-a impresionat cel mai mult la masina asta, si o spune si Leno la un moment dat, sunt proportiile. Este o masina foarte joasa si asta nu e surprinzator la un supercar. Neobisnuit e faptul ca e foarte lata si lunga, asa cum nu prea se intalneste la clasa asta. E masiva. Motorul suna demential si fata de italiencele anilor 80 masinaria asta chiar nu a pus prea multe probleme pe termen lung. Pe urma vin detaliile de design la care italienii iarasi sunt absolut incredibili. Fotografiile si clipul asta nu-i redau nici pe departe trasaturile superbe din realitate.

    Ce-mi place este ca baiatul proprietarului spune ca i-au pus ambreiaj de kevlar. Asta chiar era un punct extrem de delicat la Lambo pana sa-i preia Audi. Iar batranul, fiind de meserie, a stiut exact ce sa-i faca s-o aduca apropape de perfectiune :)
    -1
  • la 11.05.2014, 00:02
    zarnesteanu
    Pune si tu o poza cu ea pe site-ul ,,masini tari vazute la noi''.....
    +1
  • la 11.05.2014, 17:05
    Ha-ha-ha ... @ scorpion, am crezut ca faci misto, dar se pare ca subiectul asta chiar exista pe diferite site-uri.
    Pai tot ce pot sa spun e ca ... nu ma calific sa postez :):):)
    -

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru