Voteaza:
4 voturi | 5 comentarii

Toyota GT86, probabil cel mai bun model al japonezilor, în viziunea Autocar

Steve Sutcliffe testează la limită noul Toyota GT86. Plăcerea de a conduce pe care au promis-o cei de la Toyota chiar există, jurnalistul Autocar afirmând chiar că aceasta este cea mai bună maşină a japonezilor.

Comentarii (5)

  • mm
    la 23.01.2014, 11:02
    Ma bucur ca s-a inceput din nou fabricarea de masini sport accesibile si fun de condus, sper sa le urmeze si altii exemplul.
    200 cp cred ca sunt suficienti pentru soferul mediu.
    +14
  • la 23.01.2014, 13:06
    si daca vrei puuuuutin mai mult, i poate aplcia un "kit tuning" : supercharger si evacuare care se duce undeva la 270 cp, la o casa de tuning recunoscuta. nu stiu exact cat costa insa.
    +6
  • la 23.01.2014, 14:31
    Am mari convingeri sa cred ca le va fi greu sa doboare un Mini Coupe, oricat de buni ar fi, nimeni din Germania sau Japonia, nu poate bate britanicele la caracter si personalitate, si bineinteles exclusivism. Nu vreau sa para ca acest GT86 este un rebut, nu. Toyota GT 86 a fost realizat astfel incat sa ofere incantare pura a manevrabilitatii precise. Iar plansa de bord integral orientata catre sofer are toate comenzile aflate la indemana iar modul de dispunere a plansei de bord asigura vizibilitate optima si citirea instantanee a afisajelor.Cu tot respectul pentru cel mai mare constructor auto mondial, insa as prefera un Mini.
    -9
  • gog
    la 23.01.2014, 16:06
    "Cea mai buna masina facuta de Toyota", numai mie mi se pare cidata fraza respectiva? Asi accepta asa ceva de la un necunoscator, dar de la Autocar cam greu.

    Intradevar toyota a participat la dezvoltarea acestui model, dar totusi partea cea mai grea si importanta a fost dezvoltata de Subaru, si tot la ei in fabrica se si asambleaza.
    Parerea mea personala e ca mai intai trebuie sa ii laudam pe cei de la subaru si apoi pe cei de la toyota, si nu in ordine inversa.
    +7
  • @gog
    la 23.01.2014, 18:12
    Corect, cea mai buna toyota este un subaru.
    +6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru