Voteaza:
15 voturi | 23 comentarii

VIDEO: Primul test la volanul noului Audi A6

Jurnaliştii britanici de la Auto Express au avut deja ocazia de a testa noua generaţie a modelului Audi A6. Sedanul german este comparat cu Mercedes E-Klasse şi BMW Seria 5.

Comentarii (23)

  • Alex
    la 08.02.2011, 20:09
    Oricat s-ar chinuii tot A4 ramane.
    -9
  • la 08.02.2011, 20:12
    Cum spunea cineva:
    AUDI PRODUCE ACEASI MASINA IN MAI MULTE DIMENSIUNI.
    +32
  • @astia de mai sus
    la 08.02.2011, 20:24
    ba acuma serios...voi deja exagerati...adica mie mi se pare ca arata foarte tare, fata de bmw seria 5( care e cam plictisitor fata de modelul vechi si merc e-klasse care e prea patratos si cu un interior oribil ( ca si design, in special scaunele ) si pe langa asta...ce e rau in faptul ca seamana cu a4? atata vreme cat arata superb poate sa semene si cu un trabant. parerea mea :P
    0
  • tot eu
    la 08.02.2011, 20:27
    p.s. mie mi se pare ca seamana mai mult cu un rs6 :D
    +2
  • la 08.02.2011, 20:59
    Masina este SUPERBA, oricum sunt doar 2 jucatori in clasa asta, A6 si seria 5. E classe e mult in spate si o spun cu parere de rau.

    Acum in ceea ce priveste reviewul. FOARTE slab. Am adormit la cum vorbeste saracul si pana la urma nu a zis nimic concret. sunt convins ca din brosura aflu de 3 ori mai multe detalii. Mai asteptam alti jurnalisti sau publicatii mai serioase.
    +4
  • zeuss
    la 08.02.2011, 21:44
    as comanda-o astazi, dar cum nu am banii decat maine, ramane sa o comand the day after tomorrow

    frumoasa ...
    +3
  • la 08.02.2011, 21:59
    :))) auzi "sunt doar 2 jucatori in clasa asta, A6 si seria 5. E classe e mult in spate".

    :)))))))),
    E - elegant, inconfundabil, cu cea mai mare personalitate si in continuare orientat spre confort.

    Seria 5 - modelul nou foarte reusit, cam seamana cu seria 7, foarte performant si foarte comod in acelasi timp.

    Audi A6 - frumos, lipsit de personalitate ( A4, A6, A8), intodeauna a avut deficiente de sasiu si confort.
    Modelul nou in afara de un interior foarte frumos, acelasi asemanator exterior, aceeasi linie laterala de 3 genaratii incoace.

    Audi in sine nu se poate compara cu Mercedes la desing exterior si parerea mea este ca nu va putea sa-i faca fata nici pe latura confortului, deci lupta directa cu E cred ca este pierduta din start, iar cu seria 5 o sa fie la el de greu pe toate laturile.

    Dar sa nu ne facem probleme, Audi au destui fani care sa inghita un marketing care este mult mai bun decat masinile pe care le produc.
    +2
  • la 08.02.2011, 22:34
    nu-s chiar asa de rele A6 ... dar de banii aia un F10 ar bucura mai mult inimioara :)

    ... da cine-s io sa vorbesc cand conduc o masina japoneza...
    +16
  • andi
    la 08.02.2011, 23:14
    Audi e in domeniul auto ca si Apple in domeniul IT-Com: aduc constant inovatii, pe care altii apoi incep sa le copieze (de la Audi au inceput LED-urile, de la Apple au inceput multitouch-urile capacitive..,,.... lista e lunga, v-o pot trimite pe mail :) ), iar calitatea materialelor si fiabilitatea este mult peste concurenta la ambele marci. Din punct de vedere al celor care comenteaza la adresa Audi sau Apple e la fel: Cei care detin sau au detinut un produs al acestor marci nu vor trece la alt brand niciodata, pe cand cei care aduc argumente negative nu au detinut niciodata aceste branduri, nu le-au testat, doar au visat la ele. Imi pare rau, dar asta e realitatea. Cumparati-va un Audi sau un produs Apple si vedeti apoi daca o sa vreti sa treceti la alt brand. Sanatate!
    -3
  • la 08.02.2011, 23:27
    :)) Intai rad ca sa scriu bine dispus. Apoi ii exclud pe retarzi care nu fac diferenta dintre A4 si A6. Apoi rad iar pentru ca am vazut acum cateva saptamani cum un contabil face un review auto, iar acum se pare ca a venit randul portarului :)). Baiatul asta nu a spus nimic, un fel de Neti Sandu al testelor auto. Despre masina nu pot sa zic decat ca va fi referinta clasei si testele viitoare o vor dovedi. Mercedes a pierdut contactul in clasa mare odata cu generatia trecuta si nu mai conteaza decat in clasa limuzinelor acolo unde S -ul isi face de cap. Deci E-ul pica pe 3 in orice combinatie, desi are unele motorizari foarte interesante. Poate ca va conta odata cu viitoarea generatie (de fapt sunt sigur ca o vor face). Singurul concurent real in acest moment este Seria 5, pe care eu il clasez pe 2, din simplul motiv ca mie nu-mi place. De ce nu-mi place? Imi primul rand nu-mi place cum arata la exterior (da stiu ca o sa-mi iau nspe mii de manute rosii) si asta deoarece arata la fel de anost si disproportionat ca actuala serie 3 (mai adaug cateva zeci de voturi negative) si asta numai dupa ce l-am "admirat" si pipait live (C. Bangle le desena mai cool). In al doilea rand nu-mi place interiorul din simplul motiv ca in afara materialelor de calitate te face sa te simti - prin prisma designului - ca si cum te-ai uita la o noptiera... oribil, dar totusi comestibil comparativ cu interiorul Seriei 3. Mai departe imi este lene sa mai scriu. Cam asta a fost parerea mea absolut neinteresanta scrisa in conditii de somn maxim :)). O seara buna tuturor.
    -1
  • andi
    la 09.02.2011, 00:20
    completari:
    1. Nu am vrut sa jignesc pe nimeni cu primul msg, insa ma deranjeaza comentariile "vehemente" ale celor care vad un Audi doar pe strada sau la televizor.... si sunt o gramada de astfel de comentarii pe acest site.
    2. Din punct de vedere al asemanarilor din cadrul brandului, e vb de identitatea de marca si aici intra si Mercedes (care introduc linia CL la intreaga gama) si BMW cu linia concept CS. Dar sa ajungi sa spui ca A6 e A4 sau invers, inseamna ca esti un adevarat "cunoscator" si "consumator" auto.
    3. Sunt de acord cu ce spune "C-G-G" ,clasamentul e bun; insa cred ca nu gresesti mult orice marca ai alege din "sf treime", depinde de preferinte.
    +3
  • la 09.02.2011, 04:02
    @ C-G-C: Calitatea comentariilor tale a crescut simtitor in ultima vreme ceea ce nu poate decat sa ma bucure. Eu unu nu-ti dau manute rosii pentru ca ai stiut sa-ti exprimi parerea fara sa jignesti pe nimeni sau sa zici "eu nu suport F10 ca e de cocalari" . Nu-ti place design-ul e strict alegerea ta si nimeni nu te poate critica pentru asta.Si eu prefer un e39, e34 in favoare lui, inca de E60 vs F10 nu stiu ce sa zic...ma refer strict la design. Aaaa da, a fost interesanta parerea ta.Somn usor si sa ne mai scrii tot asa cu bun simt si umor :))

    Referitor la Audi ca parca de A6 era vorba mie sincer imi place design-ul, singura parte care nu-mi place e spatele, pare prea scurt si prea... nu stiu stopurile alea parca ar putea arata mai bine. Din fata arata agresiv, asa cum ar trebui un S-line dar tractiunea fata din nou da de gol.Cel putin vizual, clar noul A6 este un progres fata de vechiul model.Incet incet incep si ei sa investeasca in sasiu, panouri si distributia maselor intre punti.
    +3
  • la 09.02.2011, 07:30
    Pe mine personal nu ma surprinde noul A6, din punct de vedere a designului cred ca vechiul A6 arata mai bine ca nou A6 ,.
    Cred ca BMW seria 5 arata mai bine ca A6 .
    Daca sa ma iau de partea tehnica cu perfomante cred ca nu isi mai are rostul , BMW mereu va fi primul.
    Chiar azi ma uitam ce diferenta e intre BMW si restul marcilor din lume.
    50 de Award-uri la INternational Engine ,
    HONDA cu TOYOTA la un loc nu au atatea premii cat are BMW ???
    Oare de ce ???
    Pentru ca are cele mei PERFORMANTE motoare din lume .
    Cele mai bune cutii de viteze , .
    Mereu Marca BMW va multumi soferii adevarati , oamenii vor pretui partea tehnica , cei ce inteleg in masini.
    0
  • la 09.02.2011, 09:19
    @bmw-m
    ar trebui sa stii ca bmw cumpara cutii de la ZF, si nu sunt singurii care cumpara acele cutii :)
    +8
  • la 09.02.2011, 09:40
    @unkle

    Abtine-te! Strici dispozitia biatului :D
    +7
  • jan
    la 09.02.2011, 09:43
    BMW arata mai bine, are un design mai original, cele 2 "nari" nu le intalnesti la alte masini, pe cand grila asta mare la Audi o mai vezi. Seamana cu A4 si punct. Seria 5 in realitate este o nebunie de masina, un lucru punct forte pentru A6 este ca vine cu o bara mai agresiva in comparatie cu seria 5 care primeste o asemenea bara la pachetul M.
    -10
  • Dan_GRC
    la 09.02.2011, 11:05
    F tare comentariul lui C-G-C, amuzant ...eu inteleg sa visezi la Audi cand ai Renault dar sa spui ca interiorul serie 5 e anost ca o noptiera...f obiectiva parerea si a mai si facut clasamentul, A6 e indubitabil pe locul 1, vom vedea.
    Cat priveste noul A6, imi place doar din lateral, arata sportiv, in rest nimic deosebit, spatele anost ca la majoritatea audi-urilor, vechiul arata mai bine totusi, la actualu doar interiorul arata mai bine, ceva mai bine ca o noptiera
    +4
  • soso
    la 09.02.2011, 11:21
    si astia...pun primii mana pe masina si fac un review de 3 minute....
    +7
  • la 09.02.2011, 11:48
    @unckle - ar trebui sa stii ca, cutiile de viteza sunt facute si in colaborare cu, adica inginerii BMW impreuna cu cei de la ZF, inginerii Audi impreuna cu cei de la ZF, etc.
    +4
  • la 09.02.2011, 15:52
    Doar vroiam sa subliniez ca nu le creaza singuri.
    Este foarte clar ca trebuie sa colaboreze cu ZF pentru ca acele cutii sa poata sa suprte puterea motorului, sa poata sa o trimita laroti asa cum trebuie... etc. Sunt multe variabile intr-o masina iar cutia de viteze este doar o piesa de pe traseu.
    +1
  • BMW
    la 09.02.2011, 17:46
    @C-G-C ,
    EU nu ma refer la cutiile momentului , eu stiu ca sunt facute de ZF si ca aceste cutii se regasesc si pe Porsche , etc...
    M-am referit la general ,per ansamblu in ultimii ani BMW are cutii mai bune , motoare mai bune , suspensii si sasiu mai reusit .
    Si nu mi-ai stricat ziua deloc ca mie mii in p**a de tine si neamul lui audi ;)
    Take your time and enjoy B-avarian M-otoren W-erke POWER .
    0
  • BMW
    la 12.02.2011, 08:24
    @Fanii audi
    Ce folos ca are grile agresive daca niciodata Marca AUDI nu s-a ridicat la Agresivitatea Bavarezilor .
    BMW datorita celor 6 in linie a markat istoria . si cele 50 de award-uri la international engine pe langa cele 6 a lui audi.
    Cand apas pe pedala la BMW fac gauri in Asflat , pe cand la Audi se aprind motoarele .
    Ahh ce imagine are audi in sua , de doi lei.
    BMW aici e rege e iubit ca la el acasa .
    BMW aici are o imagine nu mai mica decat Ferrari sau Porsche .
    +1
  • jonny
    la 20.02.2011, 16:19
    i superb,la interior nu mai am cuvinte.
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru