Voteaza:
3 voturi | 6 comentarii

Top Gear ne pregăteşte de sezonul 20 cu primul trailer

BBC se pregăteşte în forţă pentru debutul unui nou sezon al celui mai popular show britanic din lume: Top Gear. Jeremy Clarkson, James May şi Richard Hammond ne prezintă doar câteva din aventurile noilor episoade.

Comentarii (6)

  • la 26.06.2013, 14:13
    Top Gear e cea mai tare emisiune care am vazut-o vreodata la televizor...M-as bucura tare foarte daca ar mai da un nou sezon si in Romania...Cine zice ca sunt ,,mascarici" sa nu se mai uite.Pentru ei exista Nora Pentru Mama,Romanii Cu Talent si Gadea cu Ciutacu...
    +5
  • la 26.06.2013, 14:18
    Vor schimba masina low-cost? Va fi un Sandero ???
    0
  • Scrooge
    la 26.06.2013, 19:46
    Vor schimba masina low-cost dar nu va fi Sandero. Pentru ca este "prea jos" chiar si pt low cost-ul de la top-gear. Sandero ar fi un downgrade asemanator cu vechiul Suzuki Liana de acum 10 ani. Si cred ca nu va fi Sandero deoarece Dacia nu are motorizari adecvate pentru a fi mai buna decat masinile din editiile anterioare. Si zic asta deoarece Lacetti si Ceed aveau 1.6 si 120-130 cai ( nu stiu exact). Iar daca e sa vorbim exclusiv de benzina, motorizariele se indeparteaza si mai mult de cerintele TG, nu cred ca vom vedea 0.9-90cp sau 1.2-75cp la ei pe pista.
    +2
  • inexorabil
    la 26.06.2013, 20:41
    Degeaba, eu ii aleg pe Tiff Needell & co si al lor Fifth Gear. Ma intereseaza gradul de seriozitate, nu de scalambaiala, din care sa rezulte "show", implicit audienta. Punct.
    -2
  • la 26.06.2013, 21:27
    @inexorabil - iti inteleg perfect punctul de vedere, insa trebuie luat in considerare care este motivul pentru care urmaresti Top Gear?
    Ca sa afli informatii concrete si proaspete despre domeniul auto, este clar ca Top Gear nu este emisiunea de luat in considerare...din contra, nimic (sau aproape nimic) din ce spune trio-ul britanic nu trebuie crezut.
    Este o emisiune in primul rand de divertisment, si de-abia apoi o emisiune despre domeniul auto. Faptul ca au stiut sa faca o combinatie exceptionala, cu atat mai bine.
    Ca si fapt divers, am urmarit Top Gear USA, iar baietii aia sunt penibili, deci conteaza mult si carisma britanicilor.
    +6
  • Scrooge
    la 27.06.2013, 11:07
    Top Gear e pentru pasionatii de masini care au un simt al umorului foarte bine dezvoltat. Pentru cei incruntati si seriosi exista alte emisiuni, sau chiar internetul unde zilnic apar stiri pe banda foarte serioase despre ultimele aparitii.
    +1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru