Chris Atkinson a devenit al treilea pilot de teste pentru Hyundai

de Daniel Popescu
Vineri, 26.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chris Atkinson este al treilea pilot de teste care va ajuta Hyundai să dezvolte modelul i20 WRC pentru sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Esential 6 podiumuri a obtinut Chris Atkinson in 68 de etape de WRC
Hyundai a anunţat în această săptămână numele celui de-al treilea pilot de teste pe care mizează pentru dezvoltarea modelului i20 WRC.

După ce anterior a confirmat înţelegerile cu Juho Hanninen şi Bryan Bouffier, constructorul sud-coreean a anunţat o colaborare cu Chris Atkinson, fostul pilot al echipei Subaru. Australianul în vârstă de 33 de ani va debuta la volanul modelului Hyundai i20 WRC în cursul săptămânii viitoare.

Am multă experienţă în multe maşini şi evenimente de WRC şi îmi voi folosi cunoştinţele pentru a sprijini dezvoltarea maşinii i20 WRC.

Chris Atkinson
Pilot de teste Hyundai
"Este un proiect foarte interesant şi este un eveniment major pentru mine să fac parte din munca depusă de Hyundai pentru a reveni în WRC. Pot fi de ajutor în dezvoltarea lui i20. După ce am vizitat fabrica Hyundai Motorsport cu trei săptămâni în urmă, sunt incredibil de impresionat de devotamentul şi performanţele obţinute până acum de echipă.
Am multă experienţă în multe maşini şi evenimente de WRC şi îmi voi folosi cunoştinţele pentru a sprijini dezvoltarea maşinii i20 WRC"
, a declarat el.

La rândul său, Michel Nandan, şeful celor de la Hyundai Motorsport, consideră că experienţa lui Atkinson va fi utilă echipei în pregătirea sezonului 2014 din WRC.

"Este grozav să-l putem integra pe Atkinson în linia de piloţi de teste a Hyundai Motorsport pentru acest sezon şi sunt convins că ne va aduce multă experienţă valoroasă", a precizat el.

Via Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru