Ford confirmă oferta pentru Ogier

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 08.07.2010
BP Ford a confirmat că i-a făcut o ofertă concretă lui Sebastien Ogier pentru a concura pentru constructorul american în 2011.

Sebastien Ogier este considerat drept potenţialul urmaş al lui Sebastien Loeb în termeni de performanţă, iar francezul a obţinut cu şase săptămâni în urmă prima sa victorie în WRC, în Raliul Portugaliei.

Aflat sub contract cu Citroen numai până la finalul sezonului curent, Ogier negociază în prezent atât cu actuala sa echipă, cât şi cu rivalii de la Ford, care au confirmat în mod oficial că i-au făcut o ofertă concretă.

"Managerii lui Ogier ne-au abordat să avem o discuţie şi am simţit că este momentul potrivit. Ştiam că nu are contract pentru anul viitor şi, dacă există cineva despre care credem că ne va ajuta să fim mai puternici, atunci vom merge după el. Avem o ofertă pe masă pentru Ogier", a declarat Gerard Quinn, directorul departamentului de motorsport al Ford Europa.

Mikko Hirvonen şi Jari Matti Latvala, cei doi piloţi ai echipei BP Ford, se afla sub contract până la finalul sezonului 2011, însă constructorul american îşi propune să-şi întărească echipa cu cel puţin încă un pilot de valoare, acesta fiind motivul pentru care este interesată de Ogier.

"Ogier nu este singurul pilot cu care vorbim.

Întotdeauna analizăm care este cea mai bună oportunitate pentru noi, pentru a avea acel avans competitiv. Avem deja doi piloţi foarte buni în echipa noastră pentru anul viitor şi ei au contract cu noi până la sfârşitul lui 2011, dar analizăm, atunci când apare oportunitatea, să punem şi pe altcineva în echipă cu ei pentru a avea o diversificare", a mai precizat Quinn.

Via | RallyBuzz

Taguri: , BP Ford, Ogier, Quinn, oferta

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru