Ford vine în Raliul Finlandei cu o Fiesta WRC decorată diferit

de Dragoș Băltățeanu
Vineri, 27.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford se va prezenta la startul Raliului Finlandei de săptămâna viitoare cu un design special al decorării de pe maşiniile de concurs. Acelaşi design va fi folosit şi de modelele Ford implicate în alte competiţii.

Inspiraţi de culorile purtate anul trecut în raliul Franţei, cei de la Ford au decis ca cele două Fieste WRC prezente la startul Raliului Finlandei de săptămâna viitoare să poarte alte culori decât cele obişnuite. Schema de culori foloseşte albul şi negrul în detrimentul clasicului albastru Ford. Sponsorii au rămas aceiaşi, dar noua decorare scoate în evidenţă reclama la noile motorizări Ecoboost folosite de Ford pentru modelele de serie. Acelaşi design va fi folosit şi de alte modele Ford implicate în alte competiţii auto ca NASCAR sau Campionatul Chinez de Turisme. 

Această nouă decorare va fi folosită de Ford doar în Raliul Finlandei. Ulterior se va reveni la schema clasică de culori. Ford a mai folosită această strategie de marketing şi anul trecut când s-au prezentat la teste cu o Fiesta complet neagră, iar logo-urile sponsorilor erau marcate cu alb. A fost atât de populară încât fanii au solicitat folosirea ei şi Ford i-a ascultat. Cele două Fieste WRC folosite anul trecut în Raliul Franţei au folosit aceas schemă de culori.

Acum, Jari-Matti Latvala şi Petter Solberg vor lua startul în Finlanda la volanul a două Fiesta WRC ce culoare predominant albă.

Raliul Finlandei începe săptămâna viitoare pe 2 august.

Via Ford

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru