Gronholm a refuzat oferta Mini de a reveni în WRC

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 15.10.2010
Marcus Gronholm a dezvăluit că nu va reveni în Campionatul Mondial de Raliuri, refuzând astfel oferta primită din partea celor de la Mini.

Marcus Gronholm este unul dintre cei trei piloţi care a evaluat caracteristicile maşinii MINI WRC pentru sezonul următor, fiind ofertat să revină în Campionatul Mondial de Raliuri anul viitor.

Chiar dacă iniţial a admis că propunerea este foarte tentantă, finlandezul a dezvăluit vineri că nu are niciun sens să revină în competiţie după o absenţă de patru ani.

"Mă gândesc că nu ar trebui să revin. Ideea pare interesantă, dar cred că revenirea după o astfel de pauză nu are sens. Pilotul a fost întotdeauna grozav pentru mine, pentru viaţa îţi oferă şi alte lucruri", a declarat el pentru publicaţia finlandeză Turun Sonomat.

Gronholm s-a retras din WRC în 2007, iar de atunci a avut o singură apariţie în campionat, în Raliul Suediei din luna februarie a acestui an. În urma anunţului făcut de finlandez, Mini l-ar putea nimi pe Markko Martin drept coechipier al lui Kris Meeke în sezonul 2011.

Via | AutoHebdo

Taguri: Gronholm, Mini

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru