Hyundai ar putea miza pe Hanninen şi Ketomaa în campania din WRC

de Daniel Popescu
Luni, 01.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jari Ketomaa şi Juho Hanninen sunt creditaţi cu cele mai mari şanse să concureze pentru Hyundai în sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Hyundai va reveni în Campionatul Mondial de Raliuri în sezonul 2014 cu o maşină bazată pe modelul de serie i20, iar sud-coreenii încep deja să-şi facă planuri şi în privinţa liniei de piloţi.

În condiţiile în care au nevoie de piloţi cât mai repede pentru ca aceştia să aibă timp să dezvolte noua maşină, constructorul asiatic nu poate spera la recrutarea unui pilot de top din WRC.

Tocmai de aceea, presa internaţională speculează de mai mult timp că unul dintre piloţi va fi Jari Ketomaa, iar la începutul acestei săptămâni a apărut un nou nume: conaţionalul său Juho Hanninen.

Acesta şi-a câştigat reputaţia după ce a câştigat titlul în Intercontinental Rally Challenge (2010) şi cel de la clasa S2000 din Campionatul Mondial de Raliuri în 2011. În acest sezon, finlandezul a participat la primele două etape de WRC cu un Ford Fiesta RS WRC şi urmează să-şi facă apariţia şi în Raliul Portugaliei, însă presa internaţională susţine că acesta va dezvolta în paralel şi noul Hyundai i20.

Via Autosport.cz

Comentarii (2)

  • Imi place cum arata masina.
    1 0
  • Daca ar arata asa si modelul de serie mi-as cumpara 2 bucati din start ...
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru