Kris Meeke va pilota pentru Mini în sezonul 2011 al WRC

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 02.09.2010
Kris Meeke a semnat un contract cu Mini pentru a concura în sezonul 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri.

După ce şi-a anunţat oficial revenirea în WRC alături de Prodrive, MINI continuă pregătirile pentru sezonul 2011. Potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia britanică Autosport, germanii au semnat deja un contract cu Kris Meeke, campionul en-titre din competiţia Intercontinetal Rally Challenge (IRC).

"Înţelegerea cu Meeke este realizată. David Richards (n.r - şeful Prodrive) a vorbit grozav despre ideea de a avea un pilot britanic", a declarat o sursă din cadrul Mini.

Meeke a refuzat să confirme înţelegerea, cel mai probabil pentru că sezonul 2010 al IRC este în plină desfăşurare. "Mă concentrez pe acest sezon şi pe câştigarea de raliuri cu Peugeot", a explicat britanicul, referindu-se la echipa pentru care concurează în IRC.

De altfel, informaţiile dezvăluite de Autosport sunt întărite de faptul că Peugeot îi cauta deja un înlocuitor lui Meeke în perspectiva sezonului următor.

Pe de altă parte, Mini va efectua săptămâna viitoare un test în Portugalia cu ajutorul dublului campion mondial Marcus Gronholm, care în funcţie de rezultate va decide dacă se va alătura echipei anul viitor.

Un alt potenţial candidat să piloteze pentru Mini este P-G Andersson, fostul pilot al echipei Suzuki.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru