Loeb: "Sordo va avea ocazia să strălucească la Mini"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 28.04.2011
Sebastien Loeb consideră că Dani Sordo va avea oportunitatea să obţină performante bune la Mini WRC pentru că nu va mai fi în umbra sa.

După patru sezoane petrecute alături de Sebastien Loeb la Citroen, Dani Sordo a decis să-şi încerce norocul la noua echipă de uzină a constructorului britanic MINI. Sordo nu a obţinut nicio victorie în WRC în cele 84 de raliuri în care a luat startul, însă Loeb crede că spaniolul va fi într-o postură mult mai favorabilă la noua sa echipă.

"Va avea libertatea de a lupta pentru el însuşi şi poate că acum poate fi mai puternic, pentru că este o situaţie complet diferită pentru el. Cred că este bine pentru el să fie în această poziţie la echipa pentru că acum are multă experienţă. A lucrat mult timp pentru un constructor şi sunt sigur că poate face lucruri bune", a declarat septuplul campion mondial.

De asemenea, francezul i-a luat apărarea fostului său coechipier când a venit vorba despre lipsa constantă de performanţe din partea lui Sordo, considerând că acesta din urmă a avut pur şi simplu ghinion să fie în aceeaşi echipă cu el.

"Întotdeauna am fost în faţa lui imediat după startul sezonului, iar el a acceptat cu uşurinţă să fie pilotul numărul doi, să câştige puncte şi să face ce îi cere şeful.

A acceptat că eram mai rapid decât el şi nu a încercat să mă învingă. A dat tot ce a avut mai bun, dar eu am fost întotdeauna în frunte", a mai precizat el.

Via | WRC

Taguri: Loeb, Mini, Mini WRC, Sordo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru