Mikkelsen şi-a prelungit contractul cu Volkswagen pentru sezonul 2016

de Daniel Popescu
Luni, 22.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Andreas Mikkelsen şi-a prelungit contractul cu Volkswagen pentru sezonul 2016, astfel că va rămâne în continuare coechipierul lui Sebastien Ogier şi Jari-Matti Latvala.

Sunt incredibil de fericit că mi-am prelungit contractul cu Volkswagen.

Andreas Mikkelsen
Pilot Volkswagen
Volkswagen şi-a definitivat luni linia de piloţi pentru următoarele sezoane din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri. Sebastien Ogier şi Jari-Matti Latvala aveau deja contracte pe termen lung, iar echipa a confirmat prelungirea acordului şi cu cel de-al treilea pilot, Andreas Mikkelsen, chiar în ziua în care acesta împlineşte 26 de ani.

Constructorul german nu a dezvăluit durata noului contract, întrucât s-a limitat să precizeze că este vorba despre un acord pe termen lung.

"Sunt incredibil de fericit că mi-am prelungit contractul cu Volkswagen. Este un sentiment grozav să ştiu că echipa este mulţumită de performanţele mele şi că vrea să continue să lucreze cu mine", a declarat norvegianul.

Esential 7 podiumuri a obtinut Andreas Mikkelsen in cariera
Mikkelsen concurează pentru Volkswagen în WRC începând din sezonul 2013, iar în acest an şi-a trecut deja în cont patru podiumuri în primele şase runde ale campionatului.

În acest context, şeful Jost Capito anticipează că este doar o chestiune de timp până când Mikkelsen va obţine prima victorie din carieră.

"Prelungirea contractului lui Mikkelsen este o veste foarte bună pentru familia Volkswagen. Ne-am bucurat de mult succes în ultimii doi ani, iar în acest sezon suntem încrezători că este doar o problemă de timp până când Mikkelsen va obţine prima victorie", a precizat el.

Via Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru