Mini confirmă interesul pentru Sordo

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 02.12.2010
Mini a confirmat că Dani Sordo este pilotul dorit la echipă pentru 2011 drept coechipier pentru Kris Meeke.

MINI a anunţat recent că va miza pe serviciile lui Kris Meeke, fostul campion mondial din Intercontinental Rally Challenge, în sezonul 2011, care marchează revenirea acestora în Campionatul Mondial de Raliuri, însă decizia privind al doilea pilot nu a fost încă luată.

Una dintre principalele ţinte ale celor de la Mini a fost fostul campion mondial Marcus Gronholm, însă acesta a dezvăluit recent că nu se simte apt să revină în competiţie.

În acest context, presa internaţională a speculat că Dani Sordo a devenit principalul favorit la acest post, iar spaniolul a confirmat recent că a primit o ofertă în acest sens. Joi a venit rândul celor de la Mini să confirme interesul pentru pilotul care a fost îndepărtat de la Citroen la finalul acestui sezon. "Pilotul pe care l-aţi menţionat, cel care a fost în maşină în această săptămână (n.r - Sordo), poate fi tânăr, dar are o experienţă de 4 ani într-o maşină foarte bună", a declarat David Lapworth, directorul tehnic al echipei Mini.

Sordo a testat timp de două zile maşina WRC în Sardinia atât pe asfalt, cât şi pe pietriş, în timp ce luna decembrie va găzdui o nouă sesiune de teste chiar înainte de Crăciun.

Sordo a declarat recent că aştepta încă un răspuns din partea rivalilor de la Ford înainte de a accepta oferta primită de la Mini.

Via | Autosport

Taguri: Mini, Sordo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru