Mini va furniza Contryman WRC pentru un pilot brazilian

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 20.12.2010
Brazilianul Daniel Oliveira va concura în sezonul 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri la volanul unui Mini Countryman WRC.

Prodrive, compania condusă de Davi Richards care gestionează programul celor de la MINI în WRC, a anunţat luni că va furniza un exemplar de Mini Contryman WRC pilotului brazilian Daniel Oliveira, care va concura în ediţia de anul viitor a Campionatului Mondial de Raliuri sub culorile echipei Brazilia World Rally Team.

Programul va începe la Raliul Portugaliei din luna martie cu versiunea Mini dedicată clasei Super Production şi se va întinde pe parcursul a 10 dintre cele 13 etape ale sezonului, urmând ca Oliveira să piloteze Mini Countryman WRC începând de la o etapă care nu a fost încă precizata.

Oliveira a terminat pe locul 3 ediţia din acest an a Campionatului Argentinian de Raliuri şi a testat recent noul Mini Countryman WRC. Prodrive a anunţat încă de la oficializarea programului Mini în WRC că va furniza modelul Countryman WRC şi pentru piloţi privaţi.

Până în prezent, singurul pilot confirmat la echipa de uzină este Kris Meeke, coechipierul acestuia urmând să fie cel mai probabil Dani Sordo.

Via | RallyBuzz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru