Ogier vrea să testeze monopostul Red Bull de Formula 1

de Daniel Popescu
Joi, 06.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastien Ogier şi-a exprimat dorinţa de a efectua un test cu un monopost Red Bull de Formula 1, urmând să-i propună la schimb lui Sebastian Vettel să evalueze un Volkswagen Polo R WRC.

Orice pilot ar dori să simtă experienţa de a pilota un monopost de Formula 1 şi sigur că şi eu vreau.

Sebastien Ogier
Pilot Volkswagen WRC
Sebastien Ogier a avut oportunitatea să se urce în cockpitul unui monopost Red Bull de Formula 1 cu ocazia Marelui Premiu al statului Monaco, atunci când francezul a participat la cursa suport din competiţia Porsche Supercup.

După ce a prins gustul Formulei 1, francezul este determinat să testeze pe circuit un astfel de monopost şi a găsit deja soluţia pentru a obţine o astfel de aprobare: îi va oferi lui Sebastian Vettel oportunitatea de a testa un Volkswagen Polo R WRC cu speranţa că germanul îi va întoarce favoarea.

"Şi lui Vettel îi plac raliurile şi este foarte interesat să încerce Polo. Orice pilot ar dori să simtă experienţa de a pilota un monopost de Formula 1 şi sigur că şi eu vreau. Când am stat în monopost a fost foarte strâmt, cockpitul era conceput pentru Vettel, iar el este un pic mai mic decât mine.

Voi încerca să organizez un test cu un monopost de Formula 3 pentru a face un pas înainte, apoi vom vedea", a declarat el.

În cazul în care Vettel va accepta provocarea de a testa un Volkswagen Polo R WRC, Ogier îi recomandă să concureze pe macadam. "Nu ştiu dacă ar prefera să concureze pe asfalt sau macadam, dar probabil că s-ar simţi mai bine pe macadam", a mai precizat el.

Via Autosport

Comentarii (3)

  • Ideea este ok, doar sa aiba grija ce monopost utilizeaza... din ce sezon ma refer :)
    3 1
  • ai dreptate ''ccmax''
    daca lar testa pe cel din 2013 ar fi si reddbull acuzati ca si cei de la mercedes
    2 1
  • mirel_f1
    nu cred ceea ce face Redbull cu Ogie e altceva decat ce a fost cu Mercedes si Pirelli oricum frumoasa idee
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru