Prodrive a lansat noul Subaru Impreza N2010 pentru WRC

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 18.01.2010
Compania Prodrive a lansat oficial noul Subaru Impreza N2010, model care poate fi achizitionat de participantii in grupa N a WRC pentru 140.000 de euro.

Desi Subaru s-a retras in mod oficial din WRC la finalul sezonului 2008, modelele constructorului japonez pot fi urmarite in continuare in cea mai importanta competitie de raliuri din lume.

Britanicii de la Prodrive au prezentat luni noul Subaru Impreza N2010, masina care poate fi cumparata de pilotii interesati sa participe in categoria N si S2000 a Campionatului Mondial de Raliuri. Noul Impreza N2010 beneficiaza de 20 CP in plus comparativ cu versiunea precedenta si ofera un cuplu mai ridicat.

Compania sustine ca modelul reprezinta o varianta competitiva pentru o masina din clasa S2000, avand insa avantajul unui pret mai bun. Impreza N2010 costa 140.000 de euro, insa Prodrive a introdus si o noua oferta de finantare care prevede achizitionarea modelului in leasing pe 2 ani, cu posibilitatea de a cumpara masina la finalul contractului. Pachetul financiar include asigurarea si cheltuielile de reconstructie ale sistemelor.

Via | Prodrive

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru