Raliul Marii Britanii se mută în nordul Ţării Galilor

de Daniel Popescu
Vineri, 26.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Raliul Marii Britanii va avea loc pe un traseu din nordul Ţării Galilor pentru prima oară din 1999, după ce organizatorii au renunţat la baza din Cardiff.

Raliul Marii Britanii, ultima etapă a sezonului din Campionatul Mondial de Raliuri, s-a desfăşurat începând din anul 2000 pe un traseu care a avut baza în Cardiff, capitala Ţării Galilor.

Situaţia se va schimba însă începând din acest sezon, după ce organizatorii au confirmat oficial că evenimentul va fi relocat în nordul Ţării Galilor.

Parcul de service va fi poziţionat în localitatea Flintshire unde Toyota deţine o fabrică de motoare, în timp ce raliul va avea ca punct de plecare localitatea Conwy şi ca punct de sosire localitatea Llandudno. Ruta exactă a raliului va fi făcută publică la jumătatea lunii mai. Andrew Coe, directorul executiv al raliului, spune că decizia a fost luată în mare parte la presiunile formulate de echipe.

"Am ascultat ce vor echipele şi fanii de la Raliul Marii Britanii în eforturile noastre determinate de a crea ceea ce credem că va fi nu numai una dintre cele mai bune etape de WRC, ci şi o finală potrivită pentru întregul sezon 2013", a declarat el.

Raliul Marii Britanii este programat în perioada 14-17 noiembrie.

Via RallyGB

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru