Raliul Marii Britanii

Marti, 09 Iunie 2020 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: ediția din acest an a Raliului Marii Britanii a fost anulată

Organizatorii Raliului Marii Britanii au anunțat că ediția din acest an a competiției va fi anulată. Inițial, evenimentul era programat pentru intervalul 29 octombrie - 1 noiembrie.
Luni, 07 Octombrie 2019 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: Ott Tanak câștigă etapa din Marea Britanie. Petter Solberg se impune în categoria WRC 2

Estonianul Ott Tanak a câștigat etapa din Mondialul de Raliuri desfășurată în Marea Britanie. Petter Solberg, campion mondial în 2003, a concurat pentru ultima oară într-o etapă de WRC și s-a impus în categoria WRC 2. Totodată, Kalle Rovanpera se impune în cadrul WRC 2 Pro și câștigă campionatul cu două etape înainte de finalul sezonului.
Miercuri, 01 August 2018 | O lume nebuna

Campanie de promovare dusă la extrem: un Ford Fiesta pregătit pentru raliuri coboară pe tiroliană în Țara Galilor

Un exemplar Ford Fiesta R2, mașină concepută special pentru raliuri, face o coborâre pe o tiroliană din Țara Galilor. Clipul a fost gândit pentru a promova Wales Rally GB, etapă care face parte din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri și care se desfășoară între 4 și 8 octombrie.
Luni, 17 Noiembrie 2014 | WRC

Ogier încheie sezonul de WRC cu o victorie în Raliul Marii Britanii

Sebastien Ogier a câştigat Raliul Marii Britanii, ultima etapă a sezonului din Campionatul Mondial de Raliuri. Mikko Hirvonen s-a retras din activitatea competiţională cu un loc doi.
Joi, 13 Noiembrie 2014 | WRC

Avancronica Ralliului Marii Britanii: Final de carieră pentru Hirvonen

Raliul Marii Britanii marchează sfârşitul sezonului 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri şi retragerea din activitatea competiţională a lui Mikko Hirvonen.
Luni, 18 Noiembrie 2013 | WRC

VIDEO: Cele mai spectaculoase imagini din Raliul Marii Britanii

Sezonul 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri s-a încheiat în Marea Britanie, care a oferit câteva imagini spectaculoase surprinse de camerele de filmat.
Duminica, 17 Noiembrie 2013 | WRC

Ogier a câştigat Raliul Marii Britanii, ultima etapă a sezonului de WRC

Sebastien Ogier a dominat autoritar Raliul Marii Britanii şi a încheiat în stil de mare campion sezonul 2013 al Campionatului Mondial de Raliuri.
Vineri, 15 Noiembrie 2013 | WRC

Kubica a abandonat în Raliul Marii Britanii la debutul la clasa WRC

Robert Kubica a abandonat în Raliul Marii Britanii la debutul la clasa WRC la volanul unui Citroen DS3 WRC, într-un moment în care ocupa locul şapte în clasamentul general.
Marti, 12 Noiembrie 2013 | WRC

Al-Attiyah nu va concura în Raliul Marii Britanii

M-Sport a anunţat că Nasser Al-Attyah nu va putea concura în ultima etapă de WRC din Marea Britanie din cauza unei accidentări la mână.
Vineri, 08 Noiembrie 2013 | WRC

Kubica: "Nu voi lupta pentru primele şase poziţii în Raliul Marii Britanii"

Robert Kubica a exclus posibilitatea de a lupta pentru primele şase poziţii în Raliul Marii Britanii, atunci când va debuta la clasa principală a Campionatului Mondial de Raliuri.
Marti, 15 Octombrie 2013 | WRC

Kubica va debuta la clasa principală din WRC în Raliul Marii Britanii

Robert Kubica va concura cu un Citroen DS3 WRC în Raliul Marii Britanii. Evenimentul va marca debutul pilotului polonez la clasa principală a Campionatului Mondial de Raliuri.
Vineri, 26 Aprilie 2013 | WRC

Raliul Marii Britanii se mută în nordul Ţării Galilor

Raliul Marii Britanii va avea loc pe un traseu din nordul Ţării Galilor pentru prima oară din 1999, după ce organizatorii au renunţat la baza din Cardiff.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Duminica, 16 Septembrie 2012 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Marii Britanii, Loeb a terminat pe doi

Jari Matti Latvala a câştigat fără emoţii Raliul Marii Britanii, în timp ce Sebastien Loeb a terminat pe locul doi cu un avans minim în faţa lui Petter Solberg.
Sambata, 15 Septembrie 2012 | WRC

Raliul Marii Britanii, PS 7-9/18: Latvala rămâne lider, Loeb se apropie de Solberg

Jari Matti Latvala şi-a consoliat poziţia de lider în Raliul Marii Britanii, în timp ce Sebastien Loeb a micşorat diferenţa care îl separă de Petter Solberg după ce a câştigat PS 8.
Vineri, 14 Septembrie 2012 | WRC

Raliul Marii Britanii, PS 4-6/19: Loeb a coborât pe locul trei

Petter Solberg l-a devansat pe Sebastien Loeb în lupta pentru locul doi în Raliul Marii Britanii, în timp ce Jari Matti Latvala rămâne lider cu un avans de peste 12 secunde.
Vineri, 14 Septembrie 2012 | WRC

Raliul Marii Britanii, PS 1-3/19: Latvala lider sub dominaţia Ford

Jari Matti Latvala este lider în Raliul Marii Britanii după primele trei probe speciale, care au fost câştigate la pas de cei de la Ford.
Vineri, 14 Septembrie 2012 | WRC

Raliul Marii Britanii: Loeb a ales să plece al treilea pe traseu în probele de vineri

Sebastien Loeb a decis să plece al treilea pe traseu în cele şase probe speciale de vineri din Raliul Marii Britanii, urmând să-l aibă imediat în spatele său pe Petter Solberg.
Joi, 13 Septembrie 2012 | WRC

Avancronica Raliului Marii Britanii - Ultima şansă pentru Solberg

Petter Solberg are nevoie de o victorie în Raliul Marii Britanii pentru a rămâne în lupta pentru titlul mondial cu Sebastien Loeb.
Miercuri, 12 Septembrie 2012 | WRC

Raliul Marii Britanii: Loeb, cel mai rapid în calificări

Sebastien Loeb a stabilit cel mai bun timp în calificările pentru Raliul Marii Britanii şi va avea oportunitatea să-şi aleagă primul poziţia pe drum în probele speciale de vineri.
Duminica, 13 Noiembrie 2011 | WRC

Latvala a câştigat Raliul Marii Britanii!

Jari Matti Latvala a câştigat duminică Raliul Marii Britanii, în urma abandonurilor suferite de Sebastien Loeb, Mikko Hirvonen şi Sebastien Ogier pe parcursul weekendului.

Tag-uri similare

Hirvonen, Raliul Marii Britanii, BP Ford, Raliul Japoniei
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru