Raliul Marii Britanii va fi extins la patru zile

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 09.06.2011
Raliul Marii Britanii din acest sezon se va desfăşura pe parcursul a patru zile într-un format mai puţin obişnuit, cu scopul de a fi mai accesibil pentru fani.

Organizatorii Raliului Marii Britanii au anunţat în această săptămână calendarul complet pentru ediţia din acest an, care va încheia sezonul 2011 al Campionatului Mondial de Raliuri.

Astfel, etapa va avea loc pe parcursul a nu mai puţin de patru zile într-un format mai puţin obişnuit, scopul principal fiind creşterea accesibilităţii pentru fanii raliurilor din întreaga ţară.

Raliul Marii Britanii va începe joi, 10 noiembrie, în nordul tarii cu primele trei probe speciale, în timp ce ceremonia oficială de deschidere va avea loc la finalul acestora. În următoarele trei zile ale competiţiei, piloţii vor concura spre sudul tării până la Caridff, capitala Ţării Galilor, care va găzdui şi ceremonia de încheiere.

"Raliul Marii Britanii din acest an îşi propune să asigure deschiderea şi accesibilitatea sportului pentru toată lumea. Nu numai că traseul cuprinde acum mult mai mult din Ţara Galilor, dar oamenii din vestul Angliei pot ajunge la multe dintre probele speciale în mai puţin de două ore", a declarat Andrew Coe, preşedintele executiv al companiei care gestionează Raliul Marii Britanii.

Raliul Marii Britanii va avea loc în perioada 10-13 noiembrie.

Via | MaxRally

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru