Kubica va concura în prima etapă de ERC a sezonului 2014

de Daniel Popescu
Vineri, 20.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Robert Kubica va participa la prima etapă a sezonului 2014 din cadrul Campionatului European de Raliuri ca pregătire pentru campania completă din WRC cu M-Sport.

Esential 4 este numarul etapelor de ERC la care Robert Kubica a luat parte in sezonul 2013
Robert Kubica a fost confirmat ca unul dintre piloţii echipei M-Sport pentru sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri la clasa WRC, iar prima etapă este programată la jumătatea lunii ianuarie la Monte Carlo.

Pentru a se pregăti cât mai bine pentru provocările unui raliu pe zăpadă, polonezul a confirmat că va concura şi în prima etapă a anului din cadrul Campionatului European de Raliuri, care va avea loc în Austria în perioada 3-5 ianuarie.

Cu această ocazie, el va urca la volanul unei maşini Ford Fiesta S2000. Kubica va fi unul dintre cei mai cunoscuţi piloţi care iau startul în Raliul Austriei, ca urmare a faptului că piloţii de top nu participă de regulă în prima etapă a noului sezon.

Kubica a mai concurat în Campionatul European de Raliuri şi în sezonul 2013, când a luat startul în patru etape, însă prestaţiile sale din această competiţie au fost mediocre şi presărate cu numeroase accidente. Totuşi, polonezul a obţinut titlul la clasa WRC2 a Campionatului Mondial de Raliuri, performanţă care i-a asigurat ulterior un loc la M-Sport pentru sezonul 2014. 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru