Tincescu speră la un rezultat bun la debutul pe asfalt în ERC

de Daniel Popescu
Luni, 16.06.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Florin Tincescu este încrezător în obţinerea unui rezultat bun în Raliul Ypres din Belgia, a patra etapa din cadrul sezonului 2014 al Campionatului European de Raliuri la categoria juniori.

Mă bucură faptul că la fiecare etapă din Junior ERC avem o concurenţă atât de puternică.

Florin Tincescu
Pilot Napoca Rally Academy
România va fi reprezentată la Raliul Ypres din Belgia de Florin Tincescu, membru al echipei Napoca Rally Academy. Raliul belgian este a patra etapă a sezonului din Campionatul European de Raliuri de Juniori, iar pentru Tincescu va fi prima experienţă în ERC pe asfalt.

Pilotul echipei NRA speră să obţină un rezultat pozitiv şi să fie scutit de defecţiuni tehnice la maşina Citroen C2 R2 Max.

"Mă bucură faptul că la fiecare etapă din Junior ERC avem o concurenţă atât de puternică. Acesta este cel mai bun mod de a învăţa şi progresa pentru noi. Sper ca în Belgia să nu mai avem probleme tehnice şi să parcurgem cât mai mulţi kilometri pentru că avem nevoie de experienţă pe asfalt cu noua maşină", a precizat el.

Prezenţa la Ypres va însemna că Tincescu nu va putea concura în Raliul Clujului, a patra etapă din cadrul Campionatului Naţional de Raliuri, însă Tincescu insistă că europeanul de raliuri are o importantă semnificativ mai mare.

"Ştiam încă de la începutul anului ca voi rata câteva etape naţionale, dar împreună cu Marco Tempestini am decis că Junior ERC este drumul cel mai potrivit pentru cariera mea.

Pe de o parte îmi pare rău că nu voi lua startul la Transilvania Rally, un raliu organizat de echipa  mea, dar pe de altă parte de abia aştept să iau startul în Geko Ypres Rally, unul dintre cele mai solicitante raliuri pe asfalt din Europa", a mai precizat el.

Via Napoca Rally Academy

Comentarii (1)

  • Succes baieti!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru