Spune-ne ce ai schimba la modelul BMW Seria 3 si ti-l desenam asa cum vrei!
  1. Spune-ne ce ai schimba la modelul pe care ti-l prezentam saptamanal
  2. Noi alegem cele mai intresante propuneri ale voastre
  3. Desenam masina asa cum o vreti voi
  4. Vezi masina desenta de tine pe automarket

FII DESIGNER: Am desenat BMW Seria 3 asa cum il vreti voi!

Propunerile voastre in proiectul Fii Designer au dus la un BMW Seria 3 radical schimbat. Experimentul Automarket a dat un rezultat neasteptat.

Provocarea pe care Automarket si BMWBlog v-a atruncat-o saptamana trecuta, aceea de a redesena un model de pe piata asa cum va doriti voi, a fost un succes inca din prima saptamana. Iar primul proiect Fii Designer, BMW Seria 3, a apirns spiritele in randurile fanilor BMW, care au venit cu o multime de propuneri legate de schimbarea la fata a modelului german.

Automarket si Andrei Avarvarii le-a ales pe cele mai relevante dintre acestea, dezvoltand un nou Seria 3 care arata radical diferit de cel actual. Pana la urma scopul proiectului a fost atins, imaginile reprezentand o alternativa complet diferita la ceea ce BMW ne pezinta pe piata in acest moment, schimbarile fiind adanci, insa in spiritul conceptelor de ultima perioada a marcii. Iata diferentele, asa cum ni le-au indicat utilizatorii nostri.

ANDI: "As incerca o modificare a farurilor, ceva asemanator Alfa Romeo Brera, care sa inspire look-ul 'mean' si ttodata serios al Alfei"

ALEX: "Mi-ar placea daca ar arata ca un Seria 1 Coupe, dar mai mare. Adica sa aiba proportiile si rotunjimile unui Seria 1 si dimensiunile unui Seria 3"

REPLIKATE: "Singurul lucru pe care l-as schimba la aceasta masina ar fi stopurile, care trebuie sa fie in stilul modelului precedent si sa arate mai agresiv"

SORIN: "As inlocui stopurile sedanului cu cele de pe Coupe. Si jantele".

ANDREI: "As modifica Seria 3 actual in asa fel incat sa arate ca batranul E30, dar sa fie modern, cu dotari si toate cele"

ADI: "Eu as pleca de la caroseria de <rechin> a Seriilor 3 si 5 din anii '80"

ADY: "Caroseria sa aiba tenta coupe, stopurile sa fie schimbate tot pe genul LED si sa fie mai alungite pe portbagaj si oglinzile mai adecvate"

ALEXANDRU: "In primul rand, BMW Seria 3 ar trebui sa aiba farurile rotunde, ca vechile BMW-uri, (<Ursulet>) dar stilizate si cu linii accentuate.

RADU BEREVOIANU: "Oglinzi exterioare de forma mai angulara, apropiate de spiritul E46. Zona dintre montantul C si limita spate a sedanului sa fie mai masiva, in sensul unui unghi de degajare (cel putin la nivel vizual) mai redus."

ReVoLuTiOn: "As face farurile cu o tenta mai pronuntata de E30, o forma mai conica a capotei, care sa fie convergenta in zona "plamanilor" si as schimba jantele.

OVI: "Deschiderea V-ului stilistic din fata sa fie in jos, nu in sus, iar bara spate sa fie mai joasa si asemanatoare cu bara spate de la penultima Serie 5. As mai uniformiza pragurile, fara a le 'umfla' doar spre fata"

SHARK: "As redesena imbinarea portbagajului si spoilerului spate cu restul masinii, BMW a aberat puternic aici. Rdesign la spoilerul fata, care trebuie unit cu linii mai simple dar mai masive, mai puternice. Si as face contururi negre la geamuri"

MOWGLI: "Farurile sa fie drepte in partea de sus si as schimba liniile capotei"

LAURENTIU: "Grila sa fie asemanatoare cu cea de pe Seria 5 sau Seria 7"

VALY: "Nervura laterala, precum si linia geamurilor laterale, sa fie mai dreapta (aproape paralela cu solul)"

-----------------------------------------------------------------

Premiile puse in joc in aceasta runda au fost castigate de:

ReVoLuTiOn - cartea istoriei BMW, oferita de BMW Romania
Radu Berevoianu, Andrei si Mowgli - invitatii pentru doua persoane la Transformers 2.

Castigatorii sunt rugati sa confirme premiile trimitand numele, adresa completa si numarul de telefon la contact@automarket.ro. Nu uitati sa admirati rezultatul comentariilor cititorilor BMWBlog.com prin click pe linkul de mai jos.

  1. y la 01.07.2009 (01:19)
    y
    spatele prea de seria 3 coupe care este cam urat
    6 vote 3 vote
  2. Adi la 01.07.2009 (01:24)
    bmw
    Ori iti place,ori nu-ti place.Cred ca v-ati convins cu asta ca nu e deloc usor sa obtii un design reusit,respectant totusi elementele marcii,bugetul,aspectul si asa mai departe.
    Personal prefer designul clasic-imbina cu mult mai mare finete linile agresive cu cele elegante.
    6 vote 0 vote
  3. mowgli la 01.07.2009 (01:40)
    best machines worldwide
    e aproape de viziunea mea, imi place ideea de faruri in stilul alfa romeo dar parca sunt prea "bagate inauntru" sunt prea infundate.oricum e bine.are ceva elemente din ipoteza de la seria 1 gt.arata bine, partea din fata parca e de la un model din '90 (e34).atunci aratau bmw-urile cel mai bine, e30 si e34 au fost cred ca cele mai frumoase modele apoi urmate de e36 si e39 si e46.pe ideea asta de design ar trebui sa continue bmw.in stilul acelor ani, sau in stilul mustang-ului de acum, modern dar cu unghiuri nu curbe.sa fie masculin si ... potent.se pare ca domnul Avarvarii si automarket au tradus bine visele noastre si au facut o treaba superba si cu seria 1 gt.bravo.mai vrem astfel de concursuri.daca ar citi si designerii de la bmw gandurile noastre ar fi bine.dar asta intr-o lume paralela.
    3 vote 0 vote
  4. mowgli la 01.07.2009 (02:44)
    aaaa da
    si multumesc automarket ca ati tinut cont si de parerea mea despre cum ar trebui sa arate un seria 3.deja m-ati cadorisit cu un autograf Peter Solberg si bilete la film.concluzia? it pays to read the news. :)
    4 vote 2 vote
  5. R la 01.07.2009 (03:37)
    mitsubishi
    Da farurile si masca fata de plastic e exact ca la mitsubishi galant de prin 90 si cv,v`ati gandit bine?
    5 vote 0 vote
  6. tu la 01.07.2009 (04:09)
    ..de la una la alta
    Unii o vad ca o schimbare insa pentru mine e doar un "copy-paste". Fata aduce cu Alfa Romeo in fata iar despre spate e direct Audi. Mai aveti de muncit........
    2 vote 1 vote
  7. JONNY la 01.07.2009 (04:16)
    SI EU NIMIC...DA CHIAR NIMIC
    MAI BAIETI DA ASTA NUMAI SERIA 3 NU ESTE .....MA APUCA RASUL LA CAT DE MARE ESTE O POTI COMPARA CU SERIA 5 SAU SERIA 7
    ORICUM INDRAZNET DESIGNUL FINAL SI CE SA SPUN FRUMOS,
    DAR II MAI TREBUIAU OGLINZILE DE M3.
    BRAVO VOUA BAIETI
    4 vote 4 vote
  8. ufx la 01.07.2009 (08:06)
    interesant
    interesant, da spatele parca da de audi si botul de alfa romeo, da e o kestie destul de reusita.
    2 vote 0 vote
  9. gigi la 01.07.2009 (09:02)
    Felicitari la toti foarte frumos :)
    0 vote 1 vote
  10. moa la 01.07.2009 (09:08)
    ...
    :( pai asta e photoshop... de ce nu l-ati desenat? (ca sa va dau iar motive sa ma injurati: spoilerul fata e radical diferit de cel din spate (asa ceva nu se permite), farurile prea mici comparativ cu tendinta marcii din ultimii ani (vezi noua serie 7), partea de jos a spoileraului fata nu aduce absolut nimic nou (acest design deja este prea folosit pe prea multe modele BMW), fundul masinii este si el depasit, aceste modele de stop-uri deja existau pe seria 3 acu 2 generatii. Daca i-ati facut moaca masinii cu faruri inguste, de ce nu i-ati facut si stopurile (gen Alfa Romeo 164). Intre farurile fata si linia de mijloc a spoilerului (bumber-ul), este prea mult spatiu nefolosit... etc etc etc...
    1 vote 1 vote
  11. Sorin la 01.07.2009 (09:26)
    Salut ideea
    Peste toate comentariile pro si contra, eu vreau sa salut initiativa unui astfel de concurs. Mi se pare un punct de plecare pentru alte astfel de idei indraznete si cine stie - poate intr-un viitor vom vedea pe strada o ideea a noastra.
    Chiar daca ce am facut noi aici a fost la nivel de gradinita ca si act artistic, este totusi un inceput. Va doresc idei bune !
    1 vote 0 vote
  12. chase la 01.07.2009 (09:38)
    masina hibrid ;)
    de la departare si lateral fata ai spune ca seamana cu Mustang-ul, Alfa si putintel cu Mitsubishi.Iar spatele clar duce spre grupul VW (Audi in mod special).Eu personal as fi preluat din mai multe elemente de design de la M3 (mai ales dintre cele laterale). Per total daca ar fi sa aveti cam 3-4 masini intruna singura cam asta e ceea ce ar trebuii sa faceti ;) (la design ma refer)
    0 vote 0 vote
  13. quantum la 01.07.2009 (09:45)
    penal
    chiar e penala ! sincer !
    1 vote 4 vote
  14. Alex la 01.07.2009 (09:51)
    Perspectiva
    Chiar daca nu o sa imi placa niciodata desenele in photoshop ale domnului avarvarii, de data asta nu o sa mai critic cu nimic pozele.

    E vorba de cum este privit acest proiect. Daca ne uitam la el ca la o idee ce, fictiv, se doreste ca BMW sa o puna in practica, e "penal" complet, oribil.

    Dar daca ne uitam la proiect ca la o joaca de copil si rezultatul este o masina ce sa aiba toate bucatelele din alte masini dar sa fie pe placul copiilor din noi, este frumos, chiar foarte reusit.

    Dar nu pot garanta ca atunci cand voi gasi o jucarie ce sa arate asa o sa o cumpar copiilor mei, nu vreau sa ii sperii de mici si sa se apuce de balet in loc de condus :D

    Felicitari automarket pentru proiect.
    2 vote 0 vote
  15. gigi la 01.07.2009 (09:58)
    slab
    nu se compara cu asta
    http://www.automarket.ro/drive-test/renault-megane-1-9-dci-baiatul-popular-21952.html
    0 vote 1 vote
  16. Alex la 01.07.2009 (10:00)
    Redesenare BMW
    Spatele e OK, insa botul lasa de dorit. Bara fata arata exact ca una aftermarket, pe care o pun baietii pt tuning, dar nu una de calitate ci genul "faraj". Liniile laterale ar trebui indreptate fiindca in-afara de Chris Bangle si pipitele nu stiu daca agreeaza cineva liniile acelea curbe la un BMW.

    Felicitari pt initiativa, dar mai bine ati face ceva de genul asta pt Dacia si ati vorbi cu cei de la Renault sa tina cont de "parerea poporului". Poate in felul asta nu ne-ar mai speria de fiecare data cand prezinta un model nou.
    0 vote 2 vote
  17. Lilu la 01.07.2009 (10:04)
    vai di capu vostru
    foarte aiurea . FOARTE , le propun celor de la automarket sa ma contacteze pe viitor daca vor sa mai faca asa ceva , ma pricep mult mai bine decat persoana care a kichuit masina asta in asa hal . email -> scorpion_logic@yahoo.com
    2 vote 1 vote
  18. alexandru la 01.07.2009 (10:14)
    :D
    Va multumesc pentru luarea in calcul, a parerii mele despre cum ar trebui sa arate seria 3, si felicitari pentru acest proiect, astept si alte provocari din partea voastra:D.
    1 vote 0 vote
  19. lex la 01.07.2009 (10:26)
    experiment
    ati facut un experiment interesant....totusi ceea ce a iesit seamana izbitor de mult cu ford mustang....nu poti incerca sa combini pe o masina componente ale altor masini....designerii auto tin de linia marcii oamenii obisnuiti nu
    0 vote 0 vote
  20. adylyk la 01.07.2009 (10:40)
    Bravo
    Bravo Automarket,mereu am avut incredere in echipa voastra...ma bucur ca ma-m gasit in "proiect" (Oglinzile)...sper ca urmatoarea masina sa fie de exemplu Logan...ce ziceti?
    4 vote 1 vote
  21. gheorghe la 01.07.2009 (10:47)
    superb
    Imi place. Felicitari tuturor care au contribuit la acest proiect.
    1 vote 0 vote
  22. mandrake la 01.07.2009 (11:02)
    masina timpului..
    Cu designul acesta ati intors in timp evolutia bmw cu cel putin 15 ani. Este pur si simplu hidos. Este o frumusete de bmw 2009 tunat sa ajunga prin anii `80. Un concurs de design esuat din perspectiva mea. Stau si ma gandesc ce va iesi daca se va organiza un concurs pentru interiorul unui bmw seria3.
    P.S Lasati domnilor evolutia sa isi puna amprenta, numai fiti asa de nostalgici.
    0 vote 1 vote
  23. andrei la 01.07.2009 (11:26)
    Seria 3
    ce sariti toti acu ca piticu'n vant??
    masina nu se vrea a fi ujn nou model seria 3 , si un seria 3 asa cum l'am vrea noi . Nu noi ne'am zis parerile, cum ar vrea sa arate? sa shimbe aia sa schimbe aia??? baietii au facut ce am zis noi sa faca , bine puteau sa fie ceva mai atenti la detalii(fata si spatele care zici ca e decupat de pe coupe si pus pe asta). da per ansamblu e bine:)
    1 vote 0 vote
  24. MR la 01.07.2009 (11:33)
    fii disigner
    Sau cum sa americanizezi o masina americana....... arata ca un Dodge si si-a pierdut identitatea de marca....... Ugly Kid Joe este acum.......
    0 vote 0 vote
  25. vali la 01.07.2009 (11:34)
    jenant
    nu pot sa spun decat atat: jenant.
    nu e nimic original in masina asta, doar o corcitura de linii luate d ela diverse modele.
    cei d ela bmw cred ca v-ar da cu e ain cap.
    sorry, dar chia r este jenanta.
    nu sunt fan bmw , dar linia lor a fost agresiva si eleganta in acelasi timp. la voi..e o varza generala
    4 vote 1 vote
  26. raaul la 01.07.2009 (11:55)
    poate deschideti aici ...pe forum..un nou centru de design..poate BMW.prefer originalul..interesant proiectul automarket mai putin ideile participantilor..una e in minte alta e pe "hartie"
    1 vote 0 vote
  27. Alex la 01.07.2009 (12:03)
    Fi designer
    Este o idee interesanta a site-ului dar masina in cauza arata ca o mixtura de trasaturi ale altor masini, nimic nu prea pare original. Nu arata la fel de bine cu cea de serie dar este frumoasa. Mult succes in continuare!
    1 vote 0 vote
  28. pit75 la 01.07.2009 (12:20)
    Design???
    Lasati-va de prostii si puneti mana pe carte daca vreti design...
    Asta este o trasatura pur romaneasca... toti trebuie sa stim de toate si nimic.
    De ce vreti voi sa spurcati o masina in a carui design s-a investit munca de specialisti???
    Voi vedeti-va de stirile voastre "calde", daca sunteti ziaristi, si cei care s-au "muncit" in Photoshop sa faca d-acului ceva productiv...

    stima, cui o merita....
    1 vote 1 vote
  29. mowgli la 01.07.2009 (12:22)
    @all
    astea au fost ideile noastre, acuma degeaba sariti in sus, de ce nu v-ati spus parerea din timp, poate ar fi aratat cum vreti voi.chiar asa usor vi se pare sa modifici o poza folosind doar cuvintele a 20 de oameni si sa-i impaci pe toti?
    1 vote 1 vote
  30. Replikate la 01.07.2009 (12:33)
    WoW
    A iesit impresionant, chiar nu credeam ca va iesi atat de frumoasa. Din fata arata putin a muscle car ceea ce nu e rau, spatele e asa cum trebuie, iar liniile caroseriei ii dau un aer si mai agresiv. Bravo Automarket si Andrei. Multumesc ca ati luat si parerea mea in considerare.
    2 vote 1 vote
  31. Biju la 01.07.2009 (13:34)
    Foarte tare!
    Fratilor... ati facut o treaba extraodrinara. Ce pot sa spun.. Imi place la nebunie. Cel putin fata, este exact cu mi-as dori eu. Mult mai agresiva. Desi ,pun unii ca seamana cu Alfa Romeo sau Mitsubishi, eu spun ca, cu toate acestea, arata extreaordinar. Chiar nu ma asteptam. Felicitari inca o data!!!!!!
    1 vote 0 vote
  32. lorem-lipsum la 01.07.2009 (13:46)
    URGH!
    De asta prostimea nu trebuie sa ia decizii!
    Ceva mai urat nu am vazut. Parca e facut de chinezi. Imi aminteste de nenorocirea aia de CEO: Fata de Dodge si spatele de Audi.
    Ceva ingrozitor. Sper ca cei de la BMW sa nu se inspire. Dar sunt convins ca ceva cocalari isi vor face un "chit". La propriu si la figurat.
    Un succes, indeed.
    1 vote 0 vote
  33. cdm la 01.07.2009 (13:54)
    desen
    are fata de porc
    2 vote 1 vote
  34. ReVoLuTiOn la 01.07.2009 (15:34)
    Felicitari
    Felicitari TUTUROR celor implicati in proiect. Inainte de a face tot felul de afirmatii ganditi-va ca este un concurs ... nu a fost taxa de participare asa ca nu stiu de ce sunteti nemultumiti ... dar intr`adevar ... e mai bine sa ai o opinie distructiva decat constructiva. De la inceput s-a vrut a fi un EXERCITIU de design. Felicitari Automarket, felicitari si lui Andrei (ptr. ambele masini) ...
    1 vote 0 vote
  35. page la 01.07.2009 (16:18)
    o mica modificare
    am facut o mica modificare la botul masini "cu panit" :D
    SPATELE ARATA CAM DUR SI BOTUL TREBUIE SA FIE DUR!
    [IMG]http://imagehosting.ro/images/zjfzokwjfna3fpa5hf.jpg[/IMG]
    http://imagehosting.ro/images/zjfzokwjfna3fpa5hf.jpg
    NU AM UN PROGRAM DE MODIFICAT MASINI DAR CRED CA ARA BINE CUM CRED EU !
    1 vote 0 vote
  36. my2cents la 01.07.2009 (16:36)
    kitsch
    Spate OK. Fata - parca ar fi o dacie sport din anii 80 ... tunata ...:(
    1 vote 0 vote
  37. adi cis la 01.07.2009 (17:06)
    farurile , dupa parerea mea, duc mai mult a chevrolet camaro(modelul din filmul transformers).
    Masca(ca ce contine farurile) e ok...aminteste de vechiurile rechin
    Spatele e ok
    1 vote 0 vote
  38. page la 01.07.2009 (17:23)
    modificari
    tot cu paint
    http://imagehosting.ro/images/vc1tjqgmri4o5r384o52.jpg
    http://imagehosting.ro/images/c209mnhk26333uoa0.jpg
    1 vote 0 vote
  39. page la 01.07.2009 (17:53)
    ..
    http://imagehosting.ro/viewer.php?file=4xtfgyoa4vuyv0pzv5tq.jpg
    1 vote 0 vote
  40. ____ la 01.07.2009 (19:53)
    Deci,
    Spatele e "realizabil" sa spunem asa.

    Dar fata, ideea farurilor imi place parca e un fel de intoarcere in timp dar moderna sa spunem asa.

    Iar despre bara fata ce sa spun e un kitch total - zici ca e de jucarie - nu stiu de ce ati facut-o asa.

    Nu s eintegreaza in restul designului - numerge cu restul liniilor masinii
    Total aiurea.

    Respect.
    2 vote 0 vote
  41. URAGANU la 01.07.2009 (21:27)
    auuuuuuuuuuu
    Ma doare, e SUPERBA ! Trimiteti modelul la BMW si sunt sigur ca vor lua in considerare 90% din design :D

    Felicitari, a iesit minunat.
    1 vote 1 vote
  42. Maka la 01.07.2009 (22:49)
    Misto drum ati apucat. Cred ca ar putea fi de folos designerilor de la BMW.

    Personal mi-ar place sa circul cu o masina care arata in genul acesta.
    0 vote 0 vote
  43. magic la 02.07.2009 (00:03)
    o parere
    Stopurile sunt copiate de la Audi si personal cred ca arata mult mai sexy cele originale.
    Fata ziceti ca e inspirata de la Alfa Brera? Eu zic ca aduce mai mult cu botul de la Mustang.
    Restul modificarilor abia se disting.
    0 vote 1 vote
  44. Hunter la 02.07.2009 (22:09)
    parere
    Interesant. arata mai bine decat originalul. Aduce putin din fatza a Mustang, oricum arata a masina americana, sau o combinatie americano-japoneza decat nemteasca.
    e mai masiva si mai fioroasa.
    0 vote 0 vote
  45. Robert Adam la 03.07.2009 (11:44)
    Horror
    Spatele a iesit de Saab curat. Daca iei sigla, ramane Saab. Fata de Mitsubishi Lancer modelul vechi sau chiar de Ford Mustang cel nou, ca linie, pragurile sunt imense raportat la masina. Eu cred ca doar cateva modificar minore, pe care unii tuneri din DE le fac deja, erau suficiente pentru seria 3. Ideea e buna.
    0 vote 0 vote
  46. Robert Adam la 03.07.2009 (11:47)
    Scorpion logic
    Il cunosc pe scorpion logic din postul de mai sus. A castigat numeroase concursuri de virtual tuning, da-i o tema si o sa iasa un BMW mult mai tare ca asta... Mie mi-a facut o data o Kia Ceed cu suprafata de minge de golf, cu gaurele, super tare.
    0 vote 0 vote
  47. cristy la 03.07.2009 (12:46)
    bmw
    asta seamana cu un bmw, seria 5 mai vechi , da spre chici si e urata.Cred ca cei care au oferit pareri au bmw sau le place aceasta marca mai mult ca altele, dar au in curte, poate, variantele mai vechi, si din aceasta cauza, parca ar fi deja o masina veche imaginea de mai sus, mai ales partea din fata e oribila , si cea din spate da spre fostul seria 3, desi mai zvelta,,, nu da bine... parerea mea, ca ar trebui sa faca acest lucru un singur om cu o singura idee ca altfel iese asta, o masina fara un concept anume, adica fara o idee de inceput, se experimenteaza mai multe concepte integrate in aceeasi imagine... numai bine
    0 vote 0 vote
  48. alex la 03.07.2009 (15:49)
    BMW
    Cred ca ar fi o idee buna sa atasati pozele intr-un mail si sa il trimiteti la BMW.

    Design Perfect, parerea mea !
    0 vote 2 vote
  49. andrei la 04.07.2009 (16:53)
    seria 3
    dragilor, designeri care stau lungi vremuri tolaniti pentru a desena "the bmw look" si voi v-apucati sa scoateti o masina care, n-are nici o line care sa o urmeze, nici o forma, nici un design.
    Spoiler, capota, far, grila... toate-s cam proaste
    Cu parere de rau, sorry dar nu merci
    Pa pa
    0 vote 2 vote
  50. adi la 04.07.2009 (21:38)
    dezastru total
    Ati realizat o varza totala. Fata si spatele par 2 masini diferite,
    originala este mult peste ce a-ti facut sau orice a-ti incerca as faceti vreodata. Credeti ca designeri bmw au facut designul ala intr-o luna?? mai bine restilizati vreun logan sau renault ca acolo se pot crea inbunatatiri majore de orice designer cat de cat talentat.
    2 vote 0 vote
  51. JONNY la 05.07.2009 (02:18)
    ma sincer unii au dreptate pe aici
    sincer dau dreptate celor care spun ca voi chiar stiti sa va bateti joc e o masina....nu se intelege acest concept ca ce face bmw nu este acelasi lucru cu ce face romanul......mai avem de papat creioane pana sa ajungem sa redesenam bmw-ul... poate unele mici da foarte mici retusuri sau unele pareri dar in nici un caz redesenata total....arata hidos si imi pare rau ca ati pus emblema de bmw pe desenul ala hidos.
    Acest lucru l am sp si la prima parte a acestui proiect......fratilor sunte ti varza cu carnaciori romanesti.
    Buna ideea dare nu are nici un farmec la BMW ,.....tr sa cauti alta marca ceva frantuzesc ca toate arata hidos
    2 vote 0 vote

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru