Alonso: "McLaren trebuie să se concentreze pe fiabilitate"

de Daniel Popescu
Miercuri, 03.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fernando Alonso consideră că prioritatea McLaren trebuie să fie îmbunatăţirea fiabilităţii monopostului înainte de obţinerea unor performanţe majore.

Fiabilitatea este întotdeauna cel mai important factor, aşa că înainte de performanţă trebuie să ne concentrăm pentru a ne asigura că începem weekendul pozitiv.

Fernando Alonso
Pilot McLaren
McLaren a obţinut în Marele Premiu al statului Monaco primele puncte din acest sezon prin intermediul lui Jenson Button, însă Fernando Alonso a înregistrat al treilea abandon în cele cinci curse la care a luat startul.

În acest context, spaniolul afirmă înaintea Marelui Premiu al Canadei că trebuie să se concentreze pe îmbunatăţirea fiabilităţii, înainte de a avea intenţia de a obţine o performanţă majoră.

"Este dezamăgitor că am avut două defecţiuni tehnice consecutive, dar ca de obicei muncim din greu pentru a înţelege aceste probleme. Fiabilitatea este întotdeauna cel mai important factor, aşa că înainte de performanţă trebuie să ne concentrăm pentru a ne asigura că începem weekendul pozitiv şi maximizăm sesiunile de antrenamente pentru a seta monopostul corespunzător", a declarat el.

Prioritatea noastră este să avem un weekend lipsit de probleme.

Fernando Alonso
Pilot McLaren
Prin urmare, Alonso nu şi-a stabilit un obiectiv concret pentru Marele Premiu al Canadei de la sfârşitul acestei săptămâni şi afirmă că prioritatea sa este să aibă parte de un weekend lipsit de probleme.

"În ciuda problemelor de fiabilitate pe care le-am avut în ultimele două curse, monopostul s-a simţit bine, aşa că prioritatea noastră este să avem un weekend lipsit de probleme şi să obţinem maximum de performanţă din pachetul nostru", a adăugat el.

Cel mai bun rezultat obţinut de Alonso în acest sezon este locul 11 în Marele Premiu al statului Bahrain, în timp ce în China a terminat pe 12.

Via McLaren

Comentarii (1)

  • stire veche de o zi si niciun comm. Adio Alonso, daca nu scriu eu fanii tai nici atat, iar pe mine nu te poti baza
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru