Australia confirmă că va găzdui cursa din 2016 în 20 martie

de Daniel Popescu
Miercuri, 30.09.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Australia a confirmat că sezonul 2016 al Formulei 1 va începe în 20 martie, cu două săptămâni mai devreme decât fusese stabilit anterior.

Esential 21 de curse va avea calendarul Formulei 1 pentru sezonul 2016
Calendarul provizoriu al Formulei 1 prevede că sezonul 2016 al Formulei 1 va începe în 3 aprilie cu Marele Premiu al Australia.

Bernie Ecclestone încearcă însă de mai multe săptămâni să gândească o altă structură pentru a reface pauza de vară de patru săptămâni şi pentru a muta cursa din Malaysia cât mai departe de cea din Singapore.

Una dintre soluţii a fost ca sezonul să înceapă la jumătatea lunii martie, aşa cum s-a întâmplat în ultimii ani, iar organizatorii Marelui Premiu al Australiei au confirmat miercuri că vor găzdui prima cursă a anului în 20 martie.

Informaţia vine în aceeaşi zi în care are loc o şedinţă a Consiliului Mondial al FIA, în care forul mondial va stabili structura finală calendarului şi schimbările de regulament pentru sezonul următor, inclusiv în privinţa pneurilor.

Via Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru