Feedback

F1 Champ: Câștigătorii etapei a 17a

Publicat Duminica, 28.10.2012
de Daniel Popescu
Comenteaza 5
F1 Champ: Câștigătorii etapei a 17a - Poza 1
Vă prezentăm lista câştigătorilor celei de-a 17-a etape din cadrul concursului F1 Champ şi clasamentul userilor calificaţi pentru Etapa Finală.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a încheiat Marele Premiu al Indiei în exact aceeaşi manieră în care l-a început şi a obţinut o victorie lejeră pe circuitul Buddh, a patra consecutivă din acest sezon.

Victoria pilotului echipei Red Bull a fost una aşteptată, motiv pentru care miză în concursul F1 Champ a fost mai degrabă alegerea inspirată a lui Jenson Button în a doua grupă de piloţi în detrimentul lui Felipe Massa, chiar dacă brazilianul este într-o revenire vizibilă de formă.

ANUNŢ FOARTE IMPORTANT:

Urmareste Automarket F1
Câştigătorii celei de-a 17-a etape a concursului F1 CHAMP trebuie să confirme premiul obţinut în termen de 10 zile printr-un e-mail trimis pe adresa nicu.sandoiu@imedia.ro.

Mailul trebuie să aibă subiectul "Câştigător F1 Champ - Etapa 17" şi să conţină următoarele date: nume, prenume, nume de utilizator, adresa completă (inclusiv codul poştal), numărul de telefon, precum şi mărimea tricoului F1 Champ (M, L, sau XL). Câştigătorii care nu îşi revendică premiul în termen de 10 zile calendaristice nu vor mai avea dreptul să intre în posesia acestuia.

Clasamentul complet al celei de-a 17-a etape poate fi vizualizat aici.

F1 CHAMP 2012 - Câştigători etapa 17

 Loc  User  Puncte  Premiu
 1  carmen f1  7777  100 RON si tricou F1 Champ
 2  Littlefoot  7767  Tricou F1 Champ
 3  Alonso10  7726  Tricou F1 Champ
 4  robnec  7679  Tricou F1 Champ
 5  Scorpion  7658  Tricou F1 Champ

 

Marele câştigător al concursului F1 Champ este desemnat prin intermediul unei Etape Finale, corespunzătoare Marelui Premiu al Braziliei. Pentru a participa în Etapa Finală, un user trebuie să se claseze pe unul dintre primele cinci locuri în oricare dintre primele 19 etape ale sezonului şi va primi un număr de puncte cu care va pleca la drum, în funcţie de locul din clasament.

Useri calificaţi în Etapa Finală după Marele Premiu al Indiei:

 Loc  User  Puncte
 1  carmen f1  50
 2  Littlefoot  40
 3  Alonso10  30
 4  robnec  20
 5  Scorpion  10

 

Lista completă a utilizatorilor calificaţi în etapa finală este disponibilă aici.

IMPORTANT! - Schimbări în grupele valorice

Conform regulamentului, după Marele Premiu al statului Bahrain componenţa grupelor valorice în concursul F1 Champ se modifică conform clasamentelor generale publicate pe site-ul oficial al Formulei 1: clasament general piloţi, respectiv clasament general constructori.

Schimbările în grupele valorice vor fi efectuate luni, 29 octombrie 2012 la ora 10:00 şi vor fi evidenţiate pe pagina principală de concurs. Vă rugăm nu faceţi selecţii în F1 Champ pentru Marele Premiu din Abu Dhabi înainte de schimbarea grupelor valorice, întrucât în caz contrar selecţiile vor fi anulate automat de sistem şi vor trebui refăcute!


Comentarii (5)

 • Oh man, 10 puncte!! :O Cel mai strans scor de pana acuma. Oricum, ma multumesc si sa fiu primul dintre invinsi :P
  0 1
 • tricoul e o porcaarie!Mai bine nu era nimic ca si premiu,pentru locurile 2-5!
  1 1
 • Fanica: Ulei cutie viteze Honda HR-V/GH2, 4x4 Raspunde
 • Macar o sa fie bun de purtat prin casa cand ma uit la F1 ;))
  1 1
 • Eu nu cred ca esti invins,din contra,ai intrat in finala.7777
  0 1
 • si 10 puncte sunt bune, participi la finala in brazilia, tricoul e alb are pe el toti pilotii de f1 din acest an, e frumos, nu prea merge spalat, in rest numai bine la toti
  0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru