Ferrari va testa în Singapore componente pentru monopostul de anul viitor

de Daniel Popescu
Miercuri, 17.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari a dezvăluit că va introduce în Singapore câteva componente pe care le va evalua în perspectiva dezvoltării monopostului pentru sezonul 2015.

Esential 4 este locul ocupat de Ferrari in clasamentul constructorilor
162 de puncte a castigat Ferrari in sezonul 2014
12.5 este media punctelor obtinute de Ferrari intr-o cursa din sezonul 2014
Ferrari este pregătită să renunţe la dezvoltarea actualului monopost pentru a se pregăti cât mai bine pentru sezonul 2015. În acest sens, echipa va profita de Marele Premiu al statului Singapore de la sfârşitul acestei săptămâni pentru a introduce o serie de componente pe care intenţionează să le folosească pe monopostul de anul viitor.

Practic, Singapore va reprezenta un banc de probe pentru noile componente, potrivit declaraţiilor directorului de inginerie Pat Fry.

"În acest stadiu al sezonului, la fabrică ne concentrăm pe trecerea la dezvoltarea monopostului de anul viitor. Totuşi, încă există multe lucruri pe care le putem învăţa din testele de pe circuit, astfel că vom aduce câteva componente specifice pentru anul viitor şi alte dezvoltări pentru monopostul F14 T, care ne vor ajuta să înţelegem mai bine ce ne aşteaptă anul viitor", a declarat el în cadrul unui comunicat de presă.

Decizia celor de la Ferrari este însă uşor surprinzătoare în contextul în care echipa luptă cu Williams pentru locul trei în clasamentul constructorilor.

Italienii au ocupat această poziţie în cea mai mare parte a sezonului, însă în urma rezultatelor pozitive din ultima perioadă britanicii şi-au devansat rivalii cu 15 puncte. De altfel, Williams şi-a stabilit ca obiectiv pentru finalul sezonului ocuparea unui loc trei în clasamentul constructorilor.

Via Ferrari

Comentarii (7)

  • dati va la o parte ,testeaza ferrari noi componenteȘ))))))))),astia devin penibili ,asta daca poti fi mai penibila de atat
    7 9
  • Ha,ha,ha...
    Ar fi fost bine sa fie doar penibili,erau de 2 - 3 ori si isi reveneau...din pacate sunt neputinciosi,sunt in restructurari ce vin prea tarzi...greu sa cred ca vor face minuni din nimic !Macar acolo la bataie sa revina...
    2 1
  • dati-va la o parte, scriu eu, penibilul de pe acest site :)))))))) devin din ce in ce mai penibil, promit sa va uimesc :))))))))
    6 3
  • ca in fiecare an, dupa monza incep sa se concentreze doar pe monopostul de anul viitor
    4 2
  • Bine ca nu testeaza pentru 2016...
    2 1
  • E trist că Ferrari și Mclaren 2 echipe de legendă sunt într-o criză de câțiva ani încoace.. La Ferrari enigma e și mai mare deoarece ei au făcut achiziții din rândul inginerilor de top din F 1 .. și mă refer la James Allison și Pat Fry..În schimb la Mclaren în ultimii au fost numai plecări : Lowe , Fry etc
    2 0
  • Astia pe langa ca sunt prosti mai si semnalizeaza
    Trebuie sa inteleaga o data problema lor din ultimi ani e lipsa de putere a motorului LA motoare turbo sunt si mai dezavantajati .nici anu viitor nu vor face mare branza daca acuma sunt mai lenti cu 1-2 secunde pe tur nu prea cred ca au ceva sanse dar Bafta Ferrari.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru