Hamilton anticipează performanţe mai bune în a doua jumătate a sezonului

de Daniel Popescu
Marti, 07.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton susţine că şi-a depăşit propriile aşteptări în privinţa rezultatelor din prima parte a sezonului, însă anticipează performanţe şi mai bune în a doua jumătate a campionatului.

Esential 5 victorii a obtinut Lewis Hamilton in primele noua curse ale sezonului
17 puncte este avansul lui Lewis Hamilton in clasamentul general
Lewis Hamilton ocupă prima poziţie în clasamentul general după primele nouă curse şi are un avans de 17 puncte în faţa coechipierului său, Nico Rosberg.

Pilotul echipei Mercedes afirmă că traversează o perioadă mai bună decât cea la care se aştepta, lucru confirmat de faptul că până în prezent a obţinut cu 33 de puncte mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului trecut.

"Am câştigat cinci curse şi am avut opt pole position-uri în nouă etape. Anul trecut a fost excepţional pentru mine şi nu credeam că în acest an nu numai că mă voi descurca la fel, ci chiar un pic mai bine", a declarat britanicul pentru publicaţia The Times.

În plus, Hamilton este optimist cu privire la performanţele pe care le poate obţine începând cu Marele Premiu al Ungariei de peste trei săptămâni, în special pentru că în mod tradiţional obţine rezultate mai bune în a doua parte a sezonului.

"Circuitul de la Hungaroring a fost grozav pentru cariera mea, aşa că sunt entuziasmat în privinţa asta.

Mă voi antrena pe parcursul pauzei pentru a mă asigura că sunt puternic în următoarea parte a sezonului. În general, în cariera mea, a doua parte a sezonului a fost mai bună pentru mine", a adăugat el.

Anul trecut, titlul mondial a fost decis de performanţele lui Hamilton în a doua parte a sezonului, când a obţinut şase victorii în ultimele şapte curse.

Via SkySports

Comentarii (1)

  • fara hazard va face pole si va castiga in Ungaria avnd in vedere afinitatea pe care-o are fata de acest circuit, pe care a castigat deja de 4 ori (si anul trecut facea pole + victorie daca nu-i lua foc masina in calificari)... in ceea ce priveste restul etapelor ramane de vazut... nu cred ca va mai castiga in serie ca anul trecut
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru