Hamilton vrea să câştige cursa de la Sepang

de Daniel Popescu
Luni, 24.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton îşi propune să câştige Marele Premiu al Malaysiei după abandonul tehnic suferit la Melbourne în prima cursă a anului.

Esential 3 podiumuri a obtinut Lewis Hamilton in Malaysia de la debutul in Formula 1 in 2007
Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul în Marele Premiu al Australiei de la jumătatea lunii martie, însă a fost nevoit să abandoneze la scurt timp după start din cauza unei defecţiuni la motor.

Britanicul a admis că speră să revină în forţă în Marele Premiu al Malaysiei de la sfârşitul acestei săptămâni printr-o victorie care să reducă diferenţa de 25 de puncte care îl separă în clasament de coechipierul său Nico Rosberg.

"Am terminat pe locul doi la debutul meu aici din 2007 şi am fost pe podiumul de premiere la ultimele două ediţii, dar nu am câştigat încă aici. Ar fi fantastic să stau pe prima treapa a podiumului la una dintre cursele noastre de casă (n.r - Petronas, sponsorul principal al echipei, este o companie malaysiană) şi aştept cu nerăbdare să revin după un weekend dificil în Australia", a declarat el în cadrul unui comunicat de presă.

Cauza abandonului lui Hamilton în Australia a fost o defecţiune la unul dintre cei şase cilindri ai motorului, însă britanicul a dezvăluit că inginerii nu au identificat încă adevărata explicaţie pentru această problemă de natură tehnică.

"Am vorbit mult cu inginerii mei în ultimele zile şi încă investighează problema, dar au aflat că ceva nu a mers bine la conexiunile cu cablurile pentru motor imediat după ce am părăsit garajul", a adăugat el pentru publicaţia britanică Daily Mail.

Via Mercedes, SkySports

Comentarii (6)

  • Sa speram ca pusca iar motorul :) Da Doamne sa puste iar motorul, sa il vad cum vine ca un catelus cu coada intre picioare inapoi la Mclaren prin 2016, iar atunci Ron sa ii spuna: "PAPA nu avem nevoie".
    6 28
  • ce buna gluma,nu parca anul trecut ron dennis si Martin Whitmarsh care plangea dupa lewis,cand il vedea in ungaria pe primul loc si se gandea daca lewis ramanea la meclaren eram noi acolo,si parca la inceputul anului acesta dennis se gandea la o revenire a lui lewis inapoi.
    Lasa-te de meserie bai si ai grija ca roata se invarte!!
    9 4
  • F1 din 1990
    Mirecea, si daca ar reveni Ham la Mc Laren de ce ar trebuii sa vina cu coada intre picioare? Ron abia il asteapta, mama omida ce esti tu. Nu vezi ca de cand a plecat Ham nu are cine sa dezvolte masina, iar norocul celor de la Mclaren anul asta este motorul MB.
    12 5
  • pablo256r
    Mirciulica esti pe linga (ca sa nu spun altfel!).
    Lewis este cel mai bun "produs" al McLaren. De ce sa se intoarca? Si mai ales cu codita intre picioruse?
    Ca sa fii tu fericit?
    Bea un Redbull ca sa iti aduci aminte cum era cand bubuia motorul lui Ham cand era lumea mai draga.
    4 2
  • @to all

    Sa stiti ca Ron ii un om foarte orgolios, iarta dar nu uita. Si sa aflati si voi adevarul dupa 2 ani. Ron Dennis este cel care l-a fortat practic pe undeva sa plece in 2012. Nu i-a lasat posibilitatea sa isi pastreze trofeele, nu a ridicat oferta sa faca fatza celor de la Mercedes, si nu l-a mai vrut datorita lipsei de concentrare. El acum scoate CD-uri cu muzica hip-hop, se ocupa de studiouri private de muzica, de X-Factor, de avioane, tatuaje, Nicole Scherzinger. Ron nici macar nu a fost la petrecerea de ramas bun de la Mclaren. Martin Whitmarsh s-a luptat sa il tina, Lewis chiar a spus ca i-ar place sa il aiba iar ca sef intr-o zi pe Whitmarsh. Ron Dennis este cel care a intrerupt relatiile cu Lewis dupa ce a inceput sa exagereze prin 2009-2010.
    Ron a spus "You cut yourself you bleed Mclaren" nu are nevoie de mercenari gen Hamilton.
    Mai bine cu mediocrul de Button sau cu un pilot neexperimentat sa avem toate ghinioanele doar sa nu fie acceptati inapoi tradatorii.
    Si credetima, Ron are o fobie de tradatori si oportunisti. Va avea mereu un ghimpe in coasta cand e vb de Hamilton.
    Sa stea la Mercedes cat vrea el, Mclaren poate gasi alti piloti buni, in nici un caz tradatori.
    Unde ar fi fost Hamilton daca nu l-ar fi luat Ron Dennis sub aripa sa la 12 ani? Un baiat sarac si fara perspectiva doar foarte talentat? Stiti cate astfel de exemple se pierd pe drum, pentru ca nu sunst sustinuti? Enorm de multe. Ar fi trebuit sa vina in F1 intr-o masina Minardi, Marussia, Williams, Lotus, nu sa ii fie pus sub fund din primul an un Mclaren. Si doar pentru sustinerea financiara si sansa pe care a primit-o in 2007 ar fi trebuit sa fie loial si fidel pana la moarte echipei Mclaren si la bine si la greu. Ar fi trebuit sa fie animat de iubirea si loialitatea fata de Mclaren si la 40 de ani, si sa nu uite niciodata datorita cui a ajuns aici. Nu sa ii trebuiasca avioane, Mercedesuri si Niki Lauda. Oricum roata se va intoarce, caci Mclaren cu seriozitatea impusa de Ron si sustinerea Honda va fi peste Mercedes, acestia cand se supara, dau un vot cu 5-4 in Consiliul de Administratie si is OUT din F1. Va regreta, dar nu va mai fi primit la Mclaren. Mai bine pe Grosjean sau pe Bottas sau cine or mai fi, dar niciodata tradatori.
    1 3
  • Va rog frumos. Mircea doarme cu Ron Dennis in pat. Deci sa-i dam crezare. :D

    Oportunist mare Rosberg ala. Are noroc cu carul. Vorba aia, asa sa fii, noroc sa ai. Rosberg castiga si el numai cand abandoneaza Hamilton.
    Cam inutila stirea. Cred ca orice pilot vrea sa castige la Sepang :D Unii raman doar sa-si doreasca...mereu.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru