Honda intenţionează să introducă îmbunătăţiri majore la motor pentru cursă din Ungaria

de Daniel Popescu
Vineri, 10.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a planificat o îmbunătăţire majore a motorului pentru Marele Premiu al Ungariei, dacă FIA va confirma vineri că poate utiliza un motor suplimentar fără penalizări.

Esential 5 motoare va putea folosi Honda in sezonul 2015 fara sa fie penalizata pe grila de start
Grupul de Strategie al Formulei 1 a propus recent ca Honda să poată folosi un al cincilea motor în acest sezon fără să fie penalizată pe grila de start.

Pentru a intra în vigoare, măsura trebuie aprobată de Consiliul Mondial al FIA, care se reuneşte vineri la Mexico City. Aprobarea forului mondial este considerată însă o formalitate, iar Honda are deja un plan de dezvoltare care va fi pus în aplicare imediat după un anunţ oficial.

Potrivit publicaţiei Auto Motor und Sport, constructorul japonez intenţionează să folosească o bună parte dintre "jetoanele" pe care le are la dispoziţie pentru a îmbunătăţi motorul în perspectiva Marelui Premiu al Ungariei programat în 26 iulie.

Între timp, Jenson Button a refuzat să comenteze situaţia să contractuală de la McLaren. Chiar dacă CEO-ul Ron Dennis a afirmat că britanicul va rămâne în mod cert la echipă, în realitate McLaren trebuie să activeze o opţiune de prelungire a acordului.

Button afirmă însă că nu este încă momentul potrivit să se gândească la aceste aspecte.

"Mă gândesc la prezent, nu la viitor şi cu siguranţă nu la ceea ce voi face peste 10 ani. Mă scufund în muncă. Nu ştiu ce se va întâmpla mâine, aşa că nu are niciun rost să speculăm. Trebuie să trăim în prezent şi, pentru noi, să încercăm să schimbăm lucrurile, şi asta cât mai curând posibil", a declarat el.

Via GrandPrix247

Comentarii (6)

  • Ar fi indicat sa intre constant in puncte. Podiumurile ies din discutie. Asta daca nu gasesc vreo 100 CP din motor si ii pun la bataie.
    13 1
  • mortali
    aduc furtune de presiune din fabrica LADa...go go McLada :)))
    8 18
  • Jetoanele astea sunt aidoma celor de la Poker, le poți folosi, dar nu știi dacă o să câștigi ceva.
    9 0
  • Jetoane
    Cam asa cum le-au folosit si cei de la farrari
    4 2
  • Eu nu înțeleg de ce au păstrat jetoanele până acum când ei n-au deloc putere în motor. Ce au așteptat?
    Trebuia să le folosească imediat și să vină cu un motor mai bun. Dacă nici acum, atunci când? în ultima cursă când oricum e irelevant?
    4 1
  • mirel_f1
    Sincer ei le
    -ar folosi dar nu stiu cum nu au solutii nu gasesc o rezolvare la punctele slabe ale motorului
    4 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru