Honda pregătește un update major pentru motor: Red Bull renunță la stabilirea unui obiectiv pentru sezonul 2019

de Daniel Popescu
Luni, 22.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda pregătește un update important pentru motor, însă Red Bull a renunțat la stabilirea unui obiectiv concret pentru sezonul 2019.

Mercedes a câștigat primele trei curse ale sezonului 2019, în timp ce Ferrari a fost aproape de victorie în cursa din Bahrain.

Între timp, Red Bull a reușit să se evidențieze ca a treia forță de pe grila de start, în ciuda faptului că trecerea de la motoare Renault la unități Honda a fost privită ca un regres.

Christian Horner, șeful celor de la Red Bull, anunță acum că Honda pregătește deja un update pentru motor, care ar putea fi implementat chiar în perspectiva Marelui Premiu al statului Azerbaidjan de la sfârșitul acestei săptămâni.

"Cred că Honda face progrese. Există lucruri în curs de implementare care ne vor ajuta cu siguranță, dar nici ceilalți nu stau pe loc", a declarat el.

Înainte de startul sezonului, consultantul Helmut Marko a susținut că Red Bull își propune să câștige cinci curse în noul sezon. Cu toate acestea, Horner afirmă că Red Bull nu și-a stabilit niciun obiectiv concret cu privire la performanțele pe care echipa austriacă le poate obține în acest sezon.

"Helmut este optimist, dar au trecut doar trei curse.

Din perspectiva echipei nu stabilim niciodată obiective în privința numărului de victorii. Obiectivul nostru este să reducem diferența. Cel mai sănătos este să vezi care este cea mai rapidă mașina și să analizezi care este cea mai rapidă metodă să ajungem acolo, iar ăsta variază de la cursă la cursă", a declarat el.

Via Autosport 

Comentarii (8)

  • Costel
    Honda ii in al cincilea sezon de cand genereaza imbunatatiri la motor , doar rezultatele is intr-o intarziere cronica care pe langa faptul ca induc o doza semnificativa de impolitete /desconsideratie la adresa competitiei tocmai din cauza unor manifestari ridicole a pistoanelor japoneze in ultimii ani releva fara putere de tagada excelenta celor trei motoristi europeni, doi premium ce ii drept ,care mentin in viata aceasta disciplina etalon printr-un palier de competenta / profesionalism inaccesibil inca japonezilor iar ecartul astfel creat ii cel mai probabil imposibil de surmontat de niponi in perioada imediat urmatoare , nicimacar debutul cel de-al treilea concubinaj ,cel cu RBR , neconfirmand pe deplin compatibilitatea , tocmai de aceea afirmatiile lui horner pe langa ca is insotite de un alibi superficial-progresul tuturor- is si temeinic inutile fiindca un podium stingher intr-o zona de agrement australiana nu poate genera decat preocupare si ingrijorare la milton keynes
    cele cinci izbanzi prognozate de fruntasul RBR in 2019 is atat de indepartate de orice proiectie lucida si fundamentata asupra sezonului actual incat nicimacar nu is dispus sa zabovesc asupra acestui detaliu similar hazliului si diletantismului la apogeu
    16 16
  • costel>gargara
    de departe-s aruncat cu prastia.
    5 3
  • @Costel
    Cutot respectul, Costele esti neam cu Daia?
    7 3
  • ovidiu15081982
    Cred ca domnul Costel e nepotul lui Cornel Dinu !
    10 1
  • Foarte multe informatii domnule Costel. Recunosc ca numai Mircea ( cel original, nu fake-ul :) a mai venit cu atatea informatii obiective, insa ar fi bine sa delimitezi frazele ca altfel iese o ciorba inginereasca de toata frumusetea si numai intelegi nimic .
    O zi buna.
    9 3
  • Mai Costele noroc cu tine ca esti aici cu noi sa ne dai informatii atat de utile,ca altfel muream de plictiseala.
    8 3
  • Mercedes F1
    Costele, esti clona lui Mircea 1984 toamna. Doar ca ai idolul la 180.
    3 1
  • Costel nu e clona lui Mirciulica, e chiar Mirciulica!
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru