Christian Horner

Luni, 22 Aprilie 2019 | F1 TOP

Honda pregătește un update major pentru motor: Red Bull renunță la stabilirea unui obiectiv pentru sezonul 2019

Honda pregătește un update important pentru motor, însă Red Bull a renunțat la stabilirea unui obiectiv concret pentru sezonul 2019.
Marti, 07 Iulie 2015 | Modele noi

Red Bull lucrează cu Aston Martin la un supercar extrem

Deși nu vor colabora în Formula 1, Red Bull Racing și Aston Martin sunt pe cale să ofere industriei auto un supercar extrem, creat de Adrian Newey.
Luni, 29 Iunie 2015 | Modele noi

Red Bull Racing își dorește o mașină de serie, dezvoltată cu experiența dobândită în Formula 1

Red Bull Racing cochetează cu ideea unei mașini de stradă care să beneficieze de tehnologia și experiența acumulată în Formula 1. Cei mai viabili parteneri sunt cei de la Infiniti.
Marti, 23 Iunie 2015 | Formula 1

Horner neagă speculaţiile că va fi înlocuit de Gerhard Berger la Red Bull

Christian Horner a negat informaţiile din presă potrivit cărora urmează să fie înlocuit de Gerhard Berger la conducerea echipei Red Bull Racing.
Vineri, 22 Mai 2015 | Formula 1

Red Bull, împotriva revenirii realimentărilor cu carburant în Formula 1

Christian Horner consideră că reintroducerea realimentărilor cu carburant în timpul curselor nu ar fi benefică, întrucât presupune costuri mai mari fără să existe o garanţie a creşterii spectacolului.
Joi, 26 Martie 2015 | Formula 1

Red Bull renunţă la ameninţări: "Egalizarea puterii motoarelor nu este corectă pentru F1"

Red Bull Racing a admis că solicitările formulate pentru egalizarea motoarelor cu ameninţarea retragerii din Formula 1 nu sunt realiste pentru competiţie.
Miercuri, 11 Martie 2015 | Formula 1

Red Bull propune interzicerea utilizării tunelului de vânt

Red Bull consideră că interzicerea utilizării tunelului de vânt ar contribui la o competitivitate mai bune între echipe şi le-ar ajuta pe acestea să reducă costurile.
Miercuri, 10 Decembrie 2014 | Formula 1

Red Bull: "Newey este implicat puternic în dezvoltarea noului monopost"

Red Bull Racing susţine că Adrian Newey este implicat semnificativ în designul monopostului pentru sezonul 2015, iar britanicul a confirmat că va participa la cel puţin şase dintre etapele de anul viitor.
Luni, 08 Decembrie 2014 | Formula 1

Peste 60 de trofee au fost furate din fabrica Red Bull Racing

Red Bull Racing a anunţat că peste 60 de trofee din fabrica de la Milton Keynes au fost furate de mai mulţi hoţi care le-ar putea topi pentru a le vinde ulterior sub formă de argint.
Marti, 11 Noiembrie 2014 | Formula 1

Red Bull propune revenirea la motoare V8 de 2.4 litri

Red Bull Racing consideră că revenirea la motoare V8 de 2.4 litri ar rezolva cele mai mari probleme cu care se confruntă în prezent Formula 1.
Vineri, 10 Octombrie 2014 | Formula 1

Mercedes a respins planurile pentru dezvoltarea motoarelor în timpul sezonului 2015

Echipele cu motoare Mercedes au votat împotriva posibilităţii de a dezvolta motoarele în timpul sezonului, astfel că regula nu poate intra în vigoare decât în sezonul 2016.
Vineri, 29 August 2014 | Formula 1

Red Bull angajează ingineri pentru "propriul motor". Horner susţine că acesta va fi dezvoltat tot de Renault

Red Bull Racing a publicat un anunţ de angajare pentru ingineri care vor lucra la "dezvoltarea motorului de la Red Bull Technology". Şeful Christian Horner insistă însă că unitatea va fi construită tot de Renault.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 29 Iulie 2014 | Formula 1

Horner: "Red Bull şi-a depăşit aşteptările pentru sezonul 2014"

Christian Horner consideră că Red Bull a obţinut rezultate peste aşteptări în sezonul 2014, însă admite că urmează doua curse dificile pentru echipă în Belgia şi Italia.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Formula 1

Red Bull nu anticipează progrese semnificative în pauza de vară

Christian Horner a exclus varianta unor progrese semnificative pentru Red Bull Racing în pauza de vară, deşi în mod tradiţional echipa austriacă îşi îmbunătăţeşte semnificativ performanţele.
Marti, 22 Iulie 2014 | Formula 1

Red Bull: "Williams a devenit o ameninţare în clasamentul constructorilor"

Red Bull Racing a admis că Williams a devenit o ameninţare pentru locul doi în clasamentul constructorilor, după performanţele înregistrate de Valtteri Bottas.
Luni, 21 Iulie 2014 | Formula 1

Red Bull: "Permisiunea FIA ca Hamilton să schimbe furnizorul frânelor a creat un precedent"

Red Bull Racing susţine că decizia FIA de a-i permite lui Lewis Hamilton să schimbe furnizorul frânelor fără să înceapă cursa din pitlane, aşa cum spune regulamentul, a creat un precedent.
Marti, 01 Iulie 2014 | Formula 1

Red Bull: "Renault este la şase luni în urma Mercedes. Avem opţiuni pentru 2016"

Christian Horner consideră că Renault este cu şase luni în urma comparativ cu Mercedes în privinţa dezvoltării motorului şi afirmă că Red Bull are opţiuni pentru sezonul 2016.
Luni, 23 Iunie 2014 | Formula 1

Red Bull: "Fiabilitatea şi performanţele motorului Renault sunt inacceptabile"

Christian Horner solicită schimbări majore la Renault din cauza faptului că fiabilitatea şi performanţele motorului sunt "inacceptabile" pentru o echipă care îşi propune să cucerească titlurile mondiale.
Miercuri, 11 Iunie 2014 | Formula 1

Red Bull nu crede că Vettel va pleca după retragerea lui Newey

Christian Horner şi-a exprimat încrederea că Sebastian Vettel va rămâne la Red Bull Racing pe termen lung, chiar dacă Adrian Newey şi-a anunţat retragerea parţială din Formula 1.
Vineri, 30 Mai 2014 | Formula 1

Presă: Honda vrea să-i recruteze pe Vettel, Newey şi Horner pentru McLaren

Honda intenţionează să recruteze nucleul dur de la Red Bull Racing pentru a obţine performanţă alături de McLaren. Ţintele principale sunt Sebastian Vettel şi Adrian Newey, dar o ofertă va primi şi Christian Horner, potrivit presei internaţionale.

Tag-uri similare

Red Bull Racing, Sebastian Vettel, Geneva, Salonul Auto Geneva, Horner, Infiniti, Mark Webber, Salon Auto Geneva, Malaysia, Geneva 2013
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru