Christian Horner

Joi, 07 Noiembrie 2013 | Formula 1

Horner: "Red Bull va rămâne în Formula 1 cel puţin până în 2020"

Christian Horner susţine că Red Bull Racing va concura în Formula 1 cel puţin până în 2020 prin prisma noului Acord Concorde.
Joi, 03 Octombrie 2013 | Formula 1

Red Bull neagă utilizarea tracţiunii controlate şi susţine că nici nu ar fi posibil

Red Bull Racing a negat speculaţiile privind utilizarea tracţiunii controlate, iar Fernando Alonso consideră că monopostul campioanei mondiale este regulamentar.
Marti, 10 Septembrie 2013 | Formula 1

Red Bull: "Nu ne gândim încă la titlurile mondiale"

Christian Horner susţine că este prea devreme pentru ca Red Bull să considere că a câştigat din nou cele două titluri mondiale puse în joc.
Marti, 03 Septembrie 2013 | Formula 1

OFICIAL: Ricciardo va concura pentru Red Bull în sezonul 2014!

Red Bull Racing a anunţat oficial că Daniel Ricciardo va fi coechipierul lui Sebastian Vettel în sezonul 2014, după ce echipa a negociat inclusiv cu Kimi Raikkonen şi Fernando Alonso.
Miercuri, 28 August 2013 | Formula 1

Red Bull nu se gândeşte încă la titlurile mondiale

Christian Horner susţine că Red Bull Racing nu se gândeşte încă la cucerirea titlurilor mondiale, considerând că avansul lui Sebastian Vettel poate fi surmontat.
Marti, 06 August 2013 | Formula 1

Horner exclude varianta de a deveni succesorul lui Ecclestone

Christian Horner a exclus posibilitatea de a deveni succesorul lui Bernie Ecclestone la conducerea Formulei 1 şi crede că britanicul a avut o influenţă pozitivă asupra competiţiei.
Marti, 02 Iulie 2013 | Formula 1

Red Bull: "Alonso are noroc că este în viaţă după penele de cauciuc"

Christian Horner consideră că Fernando Alonso a avut noroc să scape cu viaţă după ce a evitat să fie lovit de bucăţile pneului stânga-spate al monopostului lui Sergio Perez care a făcut pană la Silverstone.
Vineri, 28 Iunie 2013 | Formula 1

Vettel evită să spună dacă este de acord cu venirea lui Raikkonen la Red Bull

Sebastian Vettel a evitat să dea un răspuns clar cu privire la posibilitatea de a-l avea coechipier pe Kimi Raikkonen în sezonul următor.
Joi, 27 Iunie 2013 | F1 TOP

INTERVIU: 10 minute cu Alain Prost şi Christian Horner

Automarket a avut plăcerea să vorbească cu cvadruplul campion mondial Alain Prost şi şeful Red Bull Racing, Christian Horner, cu ocazia lansării noului motor Renault pentru sezonul 2014 al Formulei 1.
Luni, 17 Iunie 2013 | Formula 1

Vettel nu exclude plecarea de la Red Bull în 2016

Sebastian Vettel afirmă că nu ştie unde va pilota în sezonul 2016 şi nu exclude nici retragerea din competiţie la finalul actualului contract cu Red Bull Racing.
Marti, 04 Iunie 2013 | Formula 1

Vettel: "Peste cinci ani s-ar putea să fiu la altă echipă sau să mă retrag"

Sebastian Vettel insistă că nu are niciun motiv să plece de la Red Bull, însă admite că peste cinci ani ar putea decide să concureze pentru o altă echipă sau chiar să se retragă.
Sambata, 11 Mai 2013 | Formula 1

Red Bull: "Avem multe opţiuni pentru coechipierul lui Vettel pentru 2014"

Christian Horner spune că Red Bull are de unde alege cel mai bun coechipier pentru Sebastian Vettel în 2014, însă insistă că germanul nu va avea nicio influenţă asupra numelui acestuia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 22 Aprilie 2013 | Formula 1

Red Bull continuă să critice pneurile Pirelli

Red Bull Racing insistă că pneurile Pirelli se degradează prea repede şi afectează spectacolul, chiar dacă Sebastian Vettel nu a mai avut probleme de acest gen în Bahrain.
Joi, 11 Aprilie 2013 | Formula 1

Mateschitz a impus interzicerea ordinelor de echipă la Red Bull

Christian Horner a confirmat că Red Bull nu va mai utiliza ordine de echipă, decizia fiind luată de proprietarul Dietrich Mateschitz.
Luni, 08 Aprilie 2013 | Formula 1

Horner: "Costurile pot fi reduse în F1 prin stabilitatea regulamentului"

Red Bull Racing se opune în continuare unui acord pentru restricţionarea resurselor şi crede că singura metodă prin care costurile pot fi reduse este stabilitatea regulamentului.
Joi, 04 Aprilie 2013 | Formula 1

Red Bull insistă că a rezolvat conflictul Vettel - Webber

Christian Horner susţine că Sebastian Vettel şi Mark Webber au ajuns la un acord pentru a colabora cât mai bine în interesul echipei Red Bull Racing.
Vineri, 29 Martie 2013 | Formula 1

Red Bull: "Alonso şi Hamilton ar fi procedat la fel ca Vettel"

Christian Horner susţine că şi piloţi precum Fernando Alonso şi Lewis Hamilton ar fi ignorat ordinele de echipă date de Red Bull la Sepang, la fel cum a procedat Sebastian Vettel.
Luni, 25 Martie 2013 | Formula 1

Vettel regretă că a neglijat ordinele de echipă în drumul spre victorie

Sebastian Vettel şi-a cerut scuze pentru ignorarea ordinului de echipă după ce l-a depăşit pe Mark Webber pentru a obţine victoria în cursa de la Sepang.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Infiniti Q50 şi Christian Horner pozează pentru public

Infiniti Q50 a debutat la Geneva în compania lui Christian Horner, şeful echipei de Formula 1 Red Bull Racing. Horner s-a afişat cu mândrie în faţa fotografilor alături de noul model de clasă medie al mărcii nipone.

Tag-uri similare

Red Bull Racing, Sebastian Vettel, Geneva, Salonul Auto Geneva, Horner, Infiniti, Mark Webber, Salon Auto Geneva, Malaysia, Geneva 2013
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru