Vettel evită să spună dacă este de acord cu venirea lui Raikkonen la Red Bull

de Daniel Popescu
Vineri, 28.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel a evitat să dea un răspuns clar cu privire la posibilitatea de a-l avea coechipier pe Kimi Raikkonen în sezonul următor.

Nu ştiu, nu m-am gândit la asta. Nu am fost niciodată coechipieri şi nu eu sunt cel care decide, pentru o astfel de hotărâre trebuie să vorbiţi cu şeful Christian Horner.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
Kimi Raikkonen este principalul favorit să-l înlocuiască pe Mark Webber la Red Bull Racing, însă parteneriatul cu Sebastian Vettel ar putea fi dificil în condiţiile în care finlandezul nu ar accepta să fie pilotul numărul doi al echipei.

De altfel, inclusiv Vettel a evitat să-şi spună părerea cu privire la oportunitatea de a-l avea drept coechipier pe fostul campion mondial, afirmând că nu ştie cum ar decurge o astfel de colaborare.

"Nu ştiu, nu m-am gândit la asta. Nu ştiu stituatia lui de la Lotus, dar ne înţelegem bine. Nu am fost niciodată coechipieri şi nu eu sunt cel care decide, pentru o astfel de hotărâre trebuie să vorbiţi cu şeful Christian Horner. Este dificil de spus cum va fi relaţia, dar pe de altă parte nu prea contează cine va fi coechipierul tău.

Când vrei să câştigi trebuie să-i învingi pe ceilalţi, indiferent că ei sunt în echipa ta sau în altă echipă", a declarat el.

Cu siguranţă îl vom ţine la curent pe Vettel cu privire la alegerile pe care trebuie să le facem în privinţa piloţilor, iar opinia lui are de asemenea o valoare.

Christian Horner
Sef Red Bull
Totuşi, germanul a admis că ar vrea să aibă un cuvânt de spus în privinţa numelui viitorului său coechipier, chiar dacă nu va lua decizia finală.

"Nu este decizia mea. Sigur că avem o relaţie bună şi vom vorbi despre asta, dar până acum nu am vorbit foarte mult despre asta. Nu mă aştept să fiu întrebat. Mă aştept mai mult să fiu întrebat despre monopost decât despre o schimbare de pilot. Dar ar fi frumos", a adăugat el.

Horner a dezvăluit că îi va solicita opinia lui Vettel despre alegerea pe care o va face echipa, sub pretextul că germanul îi cunoaşte mai bine pe piloţi.

"Cu siguranţă îl vom ţine la curent pe Vettel cu privire la alegerile pe care trebuie să le facem în privinţa piloţilor, iar opinia lui are de asemenea o valoare", a precizat britanicul.

Via BBC Sport, Autosport

Comentarii (5)

  • Sebi4FC
    Tremura CHILOTEI la VITZELU :))))))
    23 11
  • valoarea adevarata si talentul il poate demonstra cand va avea un kimi alonso ham coechipier ... pana atunci are doar o masina buna si sustinerea echipei totala ... cei ce cred ca vettel este un talent lucru nedemonstrat din mai multe puncte de vedere ,are cea mai proasta calitate nu stie sa piarda ( sustinatorii ,fanii de pe acest site ,ori nu stiu ce e f1 ori sunt in primi ani de vizionare )opinie proprie
    13 4
  • @isa.t
    Total de acord cu "ori sunt in primii ani de vizionare",de cele mai multe ori asta e si parerea mea,sau,sunt fanii echipelor ce nu se mai vad de ceva timp,si se bucura de succesul...sucului !
    5 3
  • Si daca il vrea Vettel pe Kimi coechipier (ceea ce ar fi foarte bn din pct de vedere al spectacolului ce il vor oferi) si daca nu, ultimul cuvant il va avea echipa, si mai mult ca sigur, va fi NU. Dupa cum zicea si Prost intr-un interviu cu ocazia lansarii noului motor renault, e bn sa ai 2 piloti de top, dar intotdeauna va exista nr.1 si nr. 2. Iar in situatia RBR cine va fi nr. 1 si cine nr. 2? Nici vettel nu va accepta sa fie nr 2 si nici kimi, ceea ce mi se pare normal. In opinia mea si sper sa ma insel, Raikkonen nu va fi primit la RBR , dar ramane de vazut.
    6 1
  • Nu mi se pare o calitate sa sti sa pierzi. Cand esti cel mai bun si stergi pe jos cu restul pilotilor e greu sa inveti sa pierzi. Poate il invata Alonso ca el e specialist. Petrov stie de ce.
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru