Christian Horner

Joi, 29 Mai 2014 | Formula 1

Red Bull nu renunţă încă la titlurile mondiale

Sebastian Vettel şi Christian Horner sunt în continuare încrezători în şansele celor de la Red Bull să câştige titlurile mondiale.
Miercuri, 30 Aprilie 2014 | Formula 1

Red Bull, convinsă că poate reveni în lupta pentru titlul mondial

Christian Horner consideră că Red Bull Racing va fi capabilă să revină în lupta pentru titlul mondial şi afirmă că singurul avantaj al rivalilor de la Mercedes este pe liniile drepte.
Vineri, 11 Aprilie 2014 | Formula 1

Red Bull susţine că are noi dovezi care sprijină apelul din 14 aprilie

Red Bull Racing susţine că a obţinut dovezi suplimentare prin care şansele de a câştiga apelul din 14 aprilie formulat la excluderea lui Daniel Ricciardo din Marele Premiu al Australiei au crescut.
Joi, 03 Aprilie 2014 | Formula 1

Formula 1 va analiza posibilitatea de a reduce durata curselor

Echipele de top vor analiza propunerea Ferrari de reducere a duratei curselor, măsurile pentru scăderea costurilor şi posibilitatea ca Christian Horner să fie nominalizat drept succesorul lui Bernie Ecclestone.
Luni, 31 Martie 2014 | Formula 1

Mercedes şi Red Bull se contrazic în privinţa potenţialelor performanţe din Bahrain

Lewis Hamilton anticipează că Red Bull va reprezenta o ameninţare pentru Mercedes în lupta pentru titlul mondial, însă Christian Horner consideră că germanii vor avea un avantaj semnificativ în Bahrain.
Luni, 31 Martie 2014 | Formula 1

Vettel: "Red Bull dezvoltă monopostul mai repede decât Mercedes"

Sebastian Vettel consideră că rata de progres înregistrată de Red Bull este mai mare decât cea a rivalilor de la Mercedes, în timp ce Christian Horner crede că penalizarea pe grilă a lui Daniel Ricciardo este prea dură.
Marti, 25 Martie 2014 | Formula 1

Vettel: "Performanţele Red Bull din Australia constituie o surpriză"

Sebastian Vettel consideră că prestaţia celor de la Red Bull la Melbourne reprezintă o surpriză, însă Chriatian Horner susţine că se aştepta la astfel de performanţe.
Joi, 20 Martie 2014 | Formula 1

Red Bull şi Renault, convinse că pot reduce decalajul faţă de Mercedes

Red Bull şi Renault sunt încrezătoare că vor găsi soluţiile potrivite pentru a îmbunătăţi fiabilitatea şi performanţele motorului pentru a recupera diferenţa faţă de Mercedes.
Miercuri, 19 Martie 2014 | Formula 1

Red Bull a identificat cauza pentru abandonul lui Vettel: a cedat un cilindru al motorului

Red Bull Racing consideră că abandonul lui Sebastian Vettel din Australia a fost cauzat de o defecţiune la unul dintre cilindrii motorului, acesta fiind şi motivul pentru care Lewis Hamilton s-a retras de asemenea din cursă.
Marti, 11 Martie 2014 | Formula 1

Red Bull: "Mercedes ar putea câştiga în Australia cu două tururi în faţa tuturor"

Christian Horner susţine că Mercedes este capabilă să câştige cursa din Australia cu un avans de două tururi în faţa tuturor celorlalte echipe.
Joi, 06 Martie 2014 | Formula 1

Red Bull neagă ipoteza de a utiliza motoare Honda din 2016

Red Bull Racing a negat informaţiile apărute în presa internaţională potrivit cărora ar putea utiliza motoare Honda începând din sezonul 2016.
Joi, 06 Martie 2014 | Formula 1

Avancronică F1 2014: Red Bull Racing - pe buza prăpastiei

Red Bull Racing are în faţă unul dintre cele mai dificile sezoane din scurta sa istorie ca urmare a unui monopost prea puţin competitiv din cauza deciziilor de design ale lui Adrian Newey şi a performanţelor mediocre ale motoarelor Renault.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 26 Februarie 2014 | Formula 1

Red Bull: "Nu putem prezice dacă vom remedia defecţiunile tehnice până în Australia"

Helmut Marko, consultantul Red Bull, a admis că echipa nu ştie încă dacă va fi capabilă să remedieze la timp defecţiunile monopostului până la cursa de debut din Australia.
Luni, 10 Februarie 2014 | Formula 1

Red Bull: "Monopostul nostru nu are probleme majore"

Christian Horner susţine că monopostul Red Bull Racing pentru acest sezon nu are probleme majore şi speră ca echipa să aibă o sesiune de teste prolifica în Bahrain.
Luni, 27 Ianuarie 2014 | Formula 1

Red Bull: "Fiabilitatea monoposturilor, crucială în lupta pentru titlul mondial"

Christian Horner consideră că fiabilitatea monoposturilor va juca un rol esenţial în lupta pentru titlu în acest sezon şi admite că Red Bull Racing nu are încă o soluţie pentru directorul de aerodinamică plecat la Mercedes.
Joi, 16 Ianuarie 2014 | Formula 1

Red Bull critică dublarea punctelor pentru ultima cursă a sezonului

Christian Horner avertizează că dublarea numărului de puncte pentru ultima cursă a sezonului va avea ca efect subevaluarea performanţelor din restul sezonului.
Joi, 05 Decembrie 2013 | Formula 1

Ecclestone: "Ferrari are drept de veto pentru succesorul meu"

Bernie Ecclestone a dezvăluit că Ferrari are drept de veto asupra succesorului său, astfel că se poate opune numirii lui Christian Horner.
Luni, 02 Decembrie 2013 | Formula 1

Red Bull: "Monopostul de anul viitor va prelua numeroase elemente de la RB9"

Christian Horner susţine că monopostul Red Bull de anul viitor va prelua numeroase elemente de la predecesorul său din punct de vedere aerodinamic.
Joi, 28 Noiembrie 2013 | Formula 1

Webber dezvăluie relaţiile dificile pe care le-a avut cu Vettel şi Horner

Mark Webber a dezvăluit pe site-ul personal modul în care şi-a deteriorat relaţiile cu Sebastian Vettel şi Christian Horner, însă ulterior a şters materialul.
Vineri, 22 Noiembrie 2013 | Formula 1

Ecclestone: "Horner, omul ideal să mă înlocuiască la conducerea Formulei 1"

Bernie Ecclestone îl consideră pe Christian Horner, şeful Red Bull Racing, persoana ideală să-l înlocuiască la conducerea Formulei 1.

Tag-uri similare

Red Bull Racing, Sebastian Vettel, Geneva, Salonul Auto Geneva, Horner, Infiniti, Mark Webber, Salon Auto Geneva, Malaysia, Geneva 2013
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru