Red Bull: "Nu putem prezice dacă vom remedia defecţiunile tehnice până în Australia"

de Daniel Popescu
Miercuri, 26.02.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Helmut Marko, consultantul Red Bull, a admis că echipa nu ştie încă dacă va fi capabilă să remedieze la timp defecţiunile monopostului până la cursa de debut din Australia.

Avem dificultăţi complexe pe care le putem rezolva numai împreună cu Renault. Nu putem prezice dacă vom rezolva problemele până în Australia.

Helmut Marko
Consultant Red Bull
Red Bull Racing a avut parte de două sesiuni de teste dificile înainte de startul noului sezon, atât din cauza defecţiunilor la motorul Renault, cât şi a unor deficienţe la monopostul RB 10.

Potrivit consultantului Helmut Marko, o nouă problemă apare de fiecare dată când o defecţiune este remediată, astfel că austriacul ezită să spună dacă echipa va reuşi să se prezinte la Melbourne cu un monopost competitiv, în ciuda faptului că vor exista noi update-uri pentru ultima sesiune de teste din Bahrain.

"Avem dificultăţi complexe pe care le putem rezolva numai împreună cu Renault. Din păcate, mergem din problemă în problemă şi suntem în mod cert în urmă. Nu putem prezice (n.r - dacă vom rezolva problemele până în Australia). Vom avea update-uri în Bahrain pentru al treilea test, dar totul este foarte complex", a declarat el în cadrul unui interviu acordat publicaţiei austriece Salzburger Nachrichten.

Horner, favorit să-l înlocuiască pe Ecclestone

Fără niciun dubiu, Horner respectă cerinţele.

Avem nevoie de cineva cu experienţă în Formula 1, care poate gestiona drepturile TV şi contractele comerciale.

Sursa anonima
CVC Capital Partners
Pe lângă dificultăţile pe care le are cu noul monopost, Red Bull Racing s-ar putea confrunta şi cu despărţirea de şeful Christian Horner.

Britanicul a precizat în repetate rânduri că nu este interesat să-l înlocuiască pe Bernie Ecclestone la conducerea Formulei 1, însă o sursă a acţionarului principal CVC Capital Partners a confirmat că Horner este candidatul ideal.

"Fără niciun dubiu, Horner respectă cerinţele. Avem nevoie de cineva cu experienţă în Formula 1, care poate gestiona drepturile TV şi contractele comerciale. Faptul că Ecclestone l-ar antrena pe Horner pare să reprezinte o soluţie pentru mulţi directori", a precizat sursa pentru publicaţia The Times.

Ecclestone riscă să piardă controlul asupra Formulei 1 dacă va fi găsit vinovat pentru dare de mită într-un proces care va începe în luna aprilie.

Via GMM

Comentarii (2)

  • De ce credeti ca a fentat asa bine regulamentul in ultimii 4 ani? Datorita prieteniei dintre Horner si Bernie. Iar acum Bernie a schimbat regulamnetul pt a nu-i mai funciona jucaria lui Horner si sa se indreptre catre presedentie.
    9 11
  • daci76
    Metoda ratoiului schiop.
    3 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru