Helmut Marko

Luni, 08 Decembrie 2014 | Formula 1

Peste 60 de trofee au fost furate din fabrica Red Bull Racing

Red Bull Racing a anunţat că peste 60 de trofee din fabrica de la Milton Keynes au fost furate de mai mulţi hoţi care le-ar putea topi pentru a le vinde ulterior sub formă de argint.
Miercuri, 24 Septembrie 2014 | Formula 1

Red Bull îl compară pe Max Verstappen cu Ayrton Senna

Helmut Marko susţine că Max Verstappen, care va deveni anul viitor cel mai tânăr pilot din istoria Formulei 1, are calităţile triplului campion mondial Ayrton Senna.
Marti, 27 Mai 2014 | Formula 1

Red Bull: "Mercedes i-a oferit un salariu dublu lui Newey"

Helmut Marko susţine că Mercedes i-a făcut o ofertă lui Adrian Newey cu un salariu dublu decât cel pe care îl are la Red Bull Racing.
Vineri, 25 Aprilie 2014 | Formula 1

Red Bull admite că unii angajaţi au avut dubii în privinţa lui Ricciardo

Helmut Marko a dezvăluit că unii angajaţi Red Bull au avut dubii în privinţa lui Daniel Ricciardo, dar au fost reduşi la tăcere de performanţele înregistrate de australian.
Marti, 18 Martie 2014 | Formula 1

Ricciardo, încrezător că va reveni pe locul doi în Australia prin câştigarea apelului

Daniel Ricciardo şi-a exprimat speranţa că va intra din nou în posesia celor 18 puncte pentru locul doi ocupat în Marele Premiu al Australiei după ce Red Bull va câştiga apelul.
Joi, 06 Martie 2014 | Formula 1

Avancronică F1 2014: Red Bull Racing - pe buza prăpastiei

Red Bull Racing are în faţă unul dintre cele mai dificile sezoane din scurta sa istorie ca urmare a unui monopost prea puţin competitiv din cauza deciziilor de design ale lui Adrian Newey şi a performanţelor mediocre ale motoarelor Renault.
Miercuri, 05 Martie 2014 | Formula 1

Lauda: "Motorul Mercedes are circa 580 de cai putere"

Niki Lauda a dezvăluit că motorul dezvoltat de Mercedes pentru sezonul 2014 are aproximativ 580 de cai putere, în timp ce Red Bull a sugerat că nu se bucură de o performanţă la fel de bună din partea unităţii Renault.
Miercuri, 26 Februarie 2014 | Formula 1

Red Bull: "Nu putem prezice dacă vom remedia defecţiunile tehnice până în Australia"

Helmut Marko, consultantul Red Bull, a admis că echipa nu ştie încă dacă va fi capabilă să remedieze la timp defecţiunile monopostului până la cursa de debut din Australia.
Joi, 06 Februarie 2014 | Formula 1

Red Bull, convinsă că va remedia la timp defecţiunile monopostului

Helmut Marko consideră că Red Bull Racing va reuşi să remedieze defecţiunile monopostului RB 10, în timp ce rivalii de Mercedes aşteaptă la rândul lor o reacţie similară din partea Renault.
Marti, 29 Octombrie 2013 | Formula 1

Mateschitz: "Alonso este cel mai slab la războiul psihologic"

Dietrich Mateschitz consideră că Fernando Alonso este cel mai slab la capitolul război psihologic, după ce a afirmat în repetate rânduri că Sebastian Vettel domină în F1 doar datorită monopostului.
Marti, 30 Aprilie 2013 | Formula 1

Red Bull face noi presiuni pentru modificarea pneurilor

Helmut Marko insistă că Pirelli trebuie să sporească duritatea pneurilor, după ce producătorul italian a anunţat că va schimba doar compoziţia cauciucurilor hard.
Miercuri, 01 August 2012 | Formula 1

Red Bull: "Rivalii sunt geloşi şi invidioşi pe succesul nostru"

Helmut Marko susţine că Red Bull Racing este implicată în numeroase controverse tehnice din cauza "geloziei şi invidiei" echipelor rivale pe succesul din ultimii doi ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 29 Iunie 2012 | Formula 1

Red Bull: "Avem viaţă grea în F1 pentru că nu suntem constructori"

Helmut Marko susţine că Red Bull Racing are viaţă dificilă în Formula 1 pentru că nu este sprijinită de niciun constructor şi pentru că a semnat o înţelegere financiară cu Bernie Ecclestone.
Miercuri, 18 Aprilie 2012 | Formula 1

Red Bull: "Regulamentul tehnic a fost modificat deliberat împotriva noastră!"

Helmut Marko susţine că FIA a schimbat regulamentul tehnic pentru sezonul 2012 în privinţa sistemului de evacuare pentru a stopa dominaţia Red Bull în Formula 1.
Miercuri, 22 Iunie 2011 | Formula 1

Red Bull: "Noul regulament este îndreptat împotriva noastră"

Helmut Marko susţine că FIA a schimbat de două ori regulamentul tehnic în timpul acestui sezon cu scopul de a opri dominaţia celor de la Red Bull în Formula 1.
Luni, 23 Mai 2011 | Formula 1

Red Bull acuză Ferrari de spionarea conversaţiilor radio

Helmut Marko susţine că Ferrari a descoperit o metodă prin care ascultă conversaţiile radio dintre piloţi şi inginerii Red Bull Racing.
Marti, 17 Mai 2011 | Formula 1

Red Bull minimalizează pericolul unei competiţii paralele cu F1

Oficialii Red Bull au minimalizat şansele ca echipele de top să creeze o competiţie paralelă cu Formula 1 începând din sezonul 2013.
Miercuri, 04 Mai 2011 | Formula 1

Red Bull a remediat defecţiunile la sistemul KERS

Red Bull a eliminat problemele de supraîncălzire înregistrate la sistemul KERS în primele etape ale sezonului, potrivit consultantului Helmut Marko.
Joi, 27 Ianuarie 2011 | Formula 1

Red Bull dezvăluie clauzele contractuale ale lui Vettel

Sebastian Vettel va fi obligat să rămână la Red Bull în 2012 dacă termină pe unul dintre primele trei locuri în clasamentul general şi obţine un anumit număr de victorii în 2011.
Miercuri, 17 Martie 2010 | Formula 1

Red Bull face presiuni pentru egalizarea motoarelor

Red Bull a facut un nou apel pentru egalizarea motoarelor in Formula 1, considerand ca Mercedes este avantajata de puterea mai mare a unitatilor sale.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, McLaren, Red Bull, regulament, Vettel, FIA, Mercedes GP, tehnologie, KERS
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru