Red Bull a remediat defecţiunile la sistemul KERS

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 04.05.2011
Red Bull a eliminat problemele de supraîncălzire înregistrate la sistemul KERS în primele etape ale sezonului, potrivit consultantului Helmut Marko.

Red Bull Racing s-a evidenţiat şi în acest debut de sezon ca echipa cu cel mai rapid monopost de pe grila de start, singura slăbiciune reală a noului RB7 fiind sistemul KERS.

Sebastian Vettel şi Mark Webber au înregistrat numeroase probleme pe parcursul calificărilor şi curselor, motiv pentru care au putut beneficia doar sporadic de aportul de 80 CP oferit de această tehnologie.

Se vehiculează că principala problemă era reprezentată de supraîncălzirea componentelor, însă consultantul Helmut Marko susţine că echipa a reuşit să aducă modificările necesare în pauza de trei săptămâni care a separat cursa de la Shanghai de Marele Premiu al Turciei.

"Sistemul nostru KERS este bun, pe parcursul vacanţei de Paşte am efectuat câteva modificări. Acum este mult mai bine şi funcţionează", a declarat mâna dreaptă a patronului Dietrich Mateschitz pentru publicaţia germană Bild.

Spre deosebire de sezonul 2009, sistemul KERS are o importanţă mai mare în acest an chiar dacă specificaţiile tehnice au rămas la fel, în special datorită faptului că toate echipele utilizează tehnologia, cu excepţia celor de la Lotus, Virgin şi Hispania.

Via | GMM

Comentarii (1)

  • stire importanta
    daca stirea se confirma duminica , atunci va fi jale
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru