Red Bull: "Rivalii sunt geloşi şi invidioşi pe succesul nostru"

de Daniel Popescu
Miercuri, 01.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Helmut Marko susţine că Red Bull Racing este implicată în numeroase controverse tehnice din cauza "geloziei şi invidiei" echipelor rivale pe succesul din ultimii doi ani.

Într-un interval de numai câteva luni, Red Bull Racing a fost forţată de FIA să modifice anumite componente ale monopostului RB8, chiar dacă acestea nu încălcau în mod direct regulamentul tehnic.

Echipa a scăpat de fiecare dată de penalizări, însă a modificat succesiv "găurile" din podea, setările motorului şi, cel mai recent, a renunţat la sistemul manual de ajustare a suspensiei.

Helmut Marko, consultantul Red Bull, susţine însă că echipa este victima geloziei şi invidiei echipelor rivale şi nu crede că actuala campioana mondială interpretează în mod agresiv regulamentul tehnic.

Urmareste Automarket
"Suntem doar mai creativi.
Ne încadrăm în limitele regulamentului, dar sigur că încercam să le facem să lucreze cât mai bine pentru noi. Când celelalte echipe ne văd că facem ceva, încearcă să ne copieze sau să interzică acel lucru. Gelozia şi invidia pe care o vedem în paddock se întâmplă din cauza faptului că am câştigat în ultimii doi ani şi pentru că nu suntem o echipă tradiţionala de curse. Cred că asta a hrănit acest resentiment şi încearcă să ne disturbe atenţia într-un fel"
, a declarat austriacul.

Red Bull Racing a câştigat ambele titluri mondiale în ultimii doi ani şi este lideră în clasamentul constructorilor după primele 11 curse ale sezonului 2012.

Via GMM

Comentarii (5)

  • cica sunt si ei acum o echipa de invidiat pentru ca interpreteaza regulamentul si au scapat fara mare deranj...o sa se aleaga si de astia ce s a ales de BrawnGP,dar astia au bani de spalat,asa ca poate nu vor disparea,dar daca stau in limita regulamentului...nu prea mai vad eu marile performante...ingeniosii lu peste prajit,asa cine nu poate?!
    16 11
  • Pt @adminul acestui...sit !? As vrea sa stiu de ce imi sunt truncheate sau cenzurate unele comentarii,este a treia oara !?Nu am folosit injurii sau cuvinte calomnioase,sunt cuvinte din DEX,larg acceptate. Sunt alte comentarii jignitoare si belicoase aici,si nu am vazut vre o interventie,deranjez simpatii ??? Ms anticipat !
    10 6
  • Agree with Doctor Marko. :)
    3 8
  • @House

    Atunci esti la fel de nebun ca el.

    Mad Marko abereaza mai tot timpul cand da declaratii...e grue sa accepte ca Vettel mai trebuie sa si depaseasca daca vrea primul loc.
    5 2
  • Te rog nu ma jigni, eu nu am facut-o. Tine-ti parerea, nu am nevoie de ea.
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru